Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokoloko24

Do kobitek które robiły badanieHSG?

Polecane posty

Gość lokoloko24

Mam pytanie do kobiet które miały badanie HSG,czyli stwierdzające drożność jajowodów,jak ono przebiegało i czy było bardzo bolesne,bo tak słyszałam.Pozdrawiam

Gość lokoloko24
Nikt nie miał robionego tego badania?

czesc ja miałam robione badanie drożność jajowodów i musze powiedzieć że nie było zbyt przyjemne i konfortowe ale idzie wytrzymać ,ogólnie jest nieprzyjemne , ale moze u ciebie bedzie inaczej moze masz chody i bedzie ze znieczuleniem to pewnie nic nie boli ,ale ja niestety miałam bez znieczulenia , nic sie nie martw bedzie oki pozdrawiam:)

Gość marta81x
WITAM! JA MIALAM WLASNIE WCZORAJ ROBIONE HSG. ROBINO MI WE WROCLAWIU NA DYREKCYJNEJ. WSPANIALY PERSONEL. POLECAM GORACO!!! CO DO SAMEGO ZABIEGU, HMM...BOL OWSZEM BYL, ALE WYTRZYMALAM. DALI MI ZNIECZULENIE BEZ ZADNEGO PROSZENIA. KRECILO MI SIE W GLOWIE I BYLAM OGOLNIE NIE DO ZYCIA. POZNIEJ PRZEWIEZLI MNIE DO SALI I KAZALI LEZEC...NAPRAWDE ZABIEG JEST DO PRZEZYCIA. A JESZCZE JAK ROBI TEN ZABIEG TWOJ LEKARZ, TO PELEN LUZ...JA WLASNIE TAK MIALAM I POD TYM WZGLEDEM BYLO DOBRZE. ZOBACZYMY TYLKO WYNIKI, Z TEGO CO JUZ WIEM, TO NIE NAJLEPIEJ, ALE COS...DO PRZODU. TAKZE NIE BOJ NIC, DASZ RADE...TRZYMAM KCIUKI

Gość do kasik24
Ty idiotko, wyłącz duże litety! Słyszałaś matole o czymś takim jak netykieta?? Pisanie dużymi literami to tak jakby darła morde na pół podwórka.

Gość do marty81
To było do marty81

Gość egz30
Hej,ja też miałam badanie hsg,bez żadnego znieczulenia (nawet nie wiedziałam że można), boli,ale jest do wytrzymania,powodzenia!!

Gość jolcia1965
Do kasik24 ale ty masz słownictwo najpierw [popatrz na siebie a pużniej krytykuj K U T W O