Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emipapi

szukam najlepszego fachowca od plastyki brzucha

Polecane posty

Gość emipapi

szukam najlepszego fachowca od plastyki brzucha z Warszawy.Moze ktos z was jest juz po takiej operacji i ma dobre doswiadczenia.Bardzo sie tego boje ale moj brzuch po 2 ciazach nie da sie skorygowac cwiczeniami.Bylam na konsult.u dr Potockiego u Damiana,bardzo mily pan ale nie moge nigdzie zebrac opini na jego temat.Prosze o informacje od kogos kto juz przeszedl taka operacje

Gość the best
zobacz na www.drmed.pl polecam

Gość Mio-mio
Ja tez szukam.Jest tyle adresów że niewiesz co robic,a przeciesz chodzi nie o włosy,które odrosną nawet w zime.Poczekamy, może ktoś nam pomoże

Gość zachwycona
zachwycona korekcja powlok brzucha Dr.Jerzy Checinski,jest najbardziej profesjonalnym lekarzem,nie ma on czasu na pogaduchy,ale jest konkretny i doskonaly w swoim fachu. W grudniu zeszlego roku odbylam najtrudniejszy zabieg chirurgiczny w dzejach operacji plastycznej,a dr.byl wlasnie Checinski,przed zabiegiem przeprowadzilam mase wywiadow ze wszystkimi doktorami posiadajacymi jakakolwiek renome w polsce,dr.Checinski nie jest tani,ale za to profesjonalny i rzetelny,jestem zachwycona nowym brzuszkiem,plaski, baz rozstepow i bardzo sexi,niepowiem ze bylam tak bardzo zachwycona po samym zabiegu,dlatego ze czas pooperacyjny jest bardzo bolesny,ale wierzcie mi ze warto.Zdecydowanie Checinski jest najlepszy.

Gość ela12345
A jak wygląda zabieg korekcji brzucha? I jak jest po zabiegu... piszesz obolesności - jak długo to trwa? Jak długo trwa rekonwalescencja? Co z blizną?

Gość inka333
Witam, do Zachwyconej : Mogła bys mi powiedzieć coś wiecej o czasie w jakim doszłaś do formy po operacji. Ja za kilka dni tj.10.05 idę na operacje do hair clinik-Poznań. Mam nadzieje ze takze zrobią to profesjonalnie ( w rankingu gazety Wprost-byli na 2 miejscu w plasyce brzucha).

Gość inka333
P.S. Mogła byś mi dac jakis namiary na Ciebie gg lub mail, chetnie pogadał bym z kims kto przeszedł taką operacje. Moja operacja za 10dni...

Gość zachwycona
Hej Inka to moj email,jesli masz pytania pisz,pozdrawiam

Gość inka333
napisałam maila, w wolniej chwili odpisz- bede niezmiernie wdzięczna , pozdrawiam

Gość inka333
czekam w takim razie na maila- ja juz z swojej strony wyslałam, pozdrawiam

Gość INKA333
Czekam na twoja wiadomośc :)

Gość zachwycona
Hej Inka,nie dostalam zadnej wiadomosci od \ciebie wysylam adres ponownie anna_nikita2005@yahoo.com pozdrawiam

Gość ink333
hmm... ciekawe. wysłalam ponownie:) pozdrawiam. ps. jeszcze 4 dni ...

Gość zachwycona
Moze podaj mi swoj adres emailowy tutaj i ja do Ciebie napisze

Gość inka333
Wysłałam maila, ale pojawił sie jakis błąd. Tak wiec bedzie najlepiej jak ty napiszesz : mooniaa@gazeta.pl czekam , czekam, czekam

Gość tinkaa
ile kosztuje taki zabieg ?? tez mam okropny brzuch , moim marzeniem jest coś znim zrobić ale nie stać mnie na to :((