Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djdddddddd

Tabletki antykoncepcyjne.Jakie najlepsze?

Polecane posty

Gość djdddddddd

Witam! Jutro wybieram sie do ginekologa.Chodzi mi o tabletki anty. Ale takie,ktore beda dzialaly nie tylko jako anty,ale tez na tradzik.I chodzi mi o takie tbaletki,zeby byly w rozsadnej cenie:) Co poradzicie?

Gość moim zdaniem regulon

Gość Mału_Urwis
Ja biorę Diane 35, dla mnie wszystko super i mega libido :P a kiedyś brałam Novynette przytyłam i czułam się koszmarnie. Za Dianę płacę 25 zł za 3 listki na 3 miesiące

Ja biorę Diane 35, dla mnie wszystko super i mega libido :P a kiedyś brałam Novynette przytyłam i czułam się koszmarnie. Za Dianę płacę 25 zł za 3 listki na 3 miesiące , aha i jest to przede wszystkim lek na trądzik, ale ja go biorę jako antykoncepcję

Gość djdddddddd
A czy jest mozliwosc bym to ja zaproponowala ginekologowi jakie tanletki chce brac? Bo wlasnie chcialabym Diane.

Myśle, że możesz dać małą sugestię, ze chodzi Ci tez o \'\'lek\'\' na pryszcze i ze tez chodzi o cenę zeby nie były za drogie, ale pamietaj ze mozesz jje zle tolerowac, nie ma reguly na tabletki... z tanszych sa jeszcze Stediril 30 za ok 3 zł moja kolezanka bierze i czuje sie rewelacyjnie poza tym Microgynom chyba około 10 zł

a ja mysle, ze to lekarz Ci dobierze a przynajniej sie postara dobrac jak najlepsze. a nie ze Ty sobie wybierzesz.. a dlaczego akurat Diane a nie Cilest, czy Logest? chodzi Ci o sklad hormonalny? czy pewnie o to, ze kolezanki maja Diane i sa dla nich dobre. to, ze dla nich sa dobre nie znaczy ze Twoj organizm na nie tak samo zareaguje!!!

Gość zastanow sie nad Diana...
sama bralam. Efekty byly nastepujace: obnizony (totalnie) nastroj, wieczne bole glowy, calkowity spadek libido... Do tego zaraz po odstawieniu tego cholerstwa tradzik wrocil duzo gorszy niz byl wczesniej.... I nie mozna ich brac w nieskonczonosc, powiem wiecej- nie mozna ich brac za dlugo....To opinia nie moja, lecz lekarzy, oczywiscie nie tych, ktorzy maja podpisana umowe z wytworca wspomnianych tabletek...

PS wszystkie anty dzialaja na cere+ kosmetyczka i jest git:) czy jak idziesz do internisty i masz grype to tez mu mowisz czym ma Cie leczyc? to jest analogiczne:) pozdrawiam

drogie panie, tabletki antykoncepcyjne to przeciez indywidualna sprawa a pytanie o to jakie sa najlepsze to sobie zostawcie do lekarza, ginekologa. poza tym nie bylabym taka przekonana co do tego ze diane 35 to dobry srodek antykoncepcyjny ale zdania sa podzielone.

Gość Bereta
Nie wiem czemu znajduje na forum tyle złych opinii na temat Diany... Biorę Dianę od miesiąca i z przerażeniem czekałam na bóle głowy i inne dolegliwości o których wczesniej czytałam na forum. A u nic , żadnych bóli. Zastanawiam się tylko co będzie po odstawieniu tych tabletek czy trądzik wróci w gorszym" wydaniu"., ale chyba nie będę martwić się na zapas.

Kto nie wierzy ze Diane 35 działa antykoncepcyjnie- proponuje zapoznac sie z ulotką. Ludzie nie piszcie głupstw jak nie jestescie uswiadomieni bardzo was proszę niech laicy nie zabierają głosu w tej kwestii. Diana jest lekiem ale działa takze ANTYKONCEPCYJNIE hormony są hormonami, matko boska ciemnogród . Dla mnie Diana jest dobra, stokroc lepsza od Novynettu ktory byl ponoc taki super, to wlasnie po nim czulam sie jak g****, a po Dianie jest ok, zadnych skutkow ubocznych. Libido na maksa moze jeszcze wieksze niz jak nie bralam, poza tym Diane przepisal mi ginekolog a nie sasiadka

Gość djdddddddd
ja wlasnie duzo pozytywnych opinii slyszalam o Diane. No..ale jutro sie okaze jakie tabletki przepisze mi ginekolog. Aler podsune mu pomysl Diane :P

No własnie i ta cena jest o niebo lepsza od wyzej wspomnianego Logestu, Mercilonu etc, ale powtarzam, ze dla Ciebie niekoniecznie muszą pasować, po przebojach z poprzednimi pigułkami i opiniach na forum byłam nieco przerażona, ale bardzo sie ciesze, ze trafiłam na odpowiednie pigułki, pozdrooo

Gość djdddddddd
NO,ale wlasciwie jesli nie sprobuje to nie bede wiedziec czy mi pasuja czy nie. Lekarz moze tylko przypuszczac,ze moga byc dla mnie dobre...no,ale wszystko wyjdzie "w praniu".

dziewczyny teraz bierzecie tabletki a potem będziecie miały problem żeby zajść w ciąże. Robiłam wywiad i to się sprawdza - tak więc uważajcie, albo róbcie jakieś przerwy. Myślicie, że czemu tyle młodych kobiet w weku 25-30 nie może zajść w ciąże? co?

Po odstawieniu tabletek płodność wraca po kilku miesiącach do około pół roku, nie obawiam się, a biorę bo nie chcę jeszcze dziecka tylkko za kilka lat, gdyby było aż tak strasznie to nikt nie wypisywałby tabletek. Ojoj.

gagatek123: co Ty opowiadasz? po stosowaniu tabletek nie ma zwieksonej trudnosci z zajsciem w ciaze. gdzie to slyszalas? powiedz mi ile osob, przed zazywaniem tabsow robi badania na PLODNOSC!? NIKT! taka prawda, ze pozniej to wychodzi, i wszyscy zgodnie lub mniej zgodnie na tym foum twierdza ze to tabsy. zapytaj sie swojego ginekologa o to. NIE MA TAKICH BADAN, ktore by to potwierdzaly!

Gość robaczek26
polecam REGULON są dobre na trądzik