Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mściwa jędza

nie mogę przestać myśleć o zemście..

Polecane posty

Gość mściwa jędza

On mnie skrzywdził, cholernie bolało i długo się leczyłam z tego. Nie dałam po sobie nic poznać i dalej utrzymuje z nim kontakt. Zauważyłam że on coś do mnie czuje i nie mogę się powstrzymać od udawania pozytywnych uczuć do niego. Ciągle myśle o tym że jak się zbliży, zaufa mi wykorzystam to w jakiś perfidny sposób. Zaczynam się tego bać, nie byłam nigdy mściwa, ale jak niczego pragnę by on cierpiał tak jak ja cierpiałam. :-o jak się wyleczyć z takiego myślenia?

Gość Izunia77
jesli skrzywdził powinien naprawic,przeprosci teraz ma ku temu okazje au public rzec kto cenny i nietypowy;) I włąsnie o to ci chodzi, a nie o zemste za bardzo cenisz prawde,szczerosc, uczucia Nie bolałoby cie tak gdybys nie kochała to prawda stara jak swiat:)

Gość mściwa jędza
tak, kocham go nadal. Ale ta moja miłość do niego stała się jakaś patologiczna, przez to co mi zrobił i co się wycierpiałam. Nie chce żeby mnie przepraszał, chyba już nie mam mu za złe tego co zrobił, nawet to rozumiem. Pozostało tylko we mnie to cierpienie i chęć zemsty..

Gość Esperancaa
Oczywicie nie masz mu tego za złe ale ma ci czynem pokazac, ze wiecej tego nie zrobi zatem au public rzec ze duva to była tylko znajoma, ze kocha pania X i zawsze szukał osobowisci i znalazł:) Tak to co było do tej pory to patologia jak mozna udawac ze diva to jakas tam ukochana, jak kazdy wie, ze nie Amor omnia vincit:):P

Gość myśle że
to normalne.Wcale nie jestes msciwa .To normalne.Zostalas skrzywdzona.

Gość Otruj go
albo zaraź czymś

Gość jagooo
ale pomysl czy poczujesz sie lepiej tylko dlatego ze sprawisz mu ból??czy da Ci to jakąś satysfakcje??

Gość mściwa jędza
niestety myśle że poczuje się potem lepiej, że będe silniejsza i odzyskam do siebie szacunek który straciłam ... może to nieprawda, ale nie moge się uwolnić od tego myślenia

Gość Esperancaa
Nie baw sie w Alke.. A szacunek on sam ci da jak przeprosi i powie au public kim była ALka - znajomą i nic wiecej To wazne, aby sam ukochany szanował, wtedy takie suki tez razem z matką będą miały do ciebie szacunek, bo jak widza, ze mozna ci napluc, to wiesz robia to i one