Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black_84

czy to jest ciaza?

Polecane posty

witam! zaczne tak od poczatku.. bo sprawa dosc nieprawdopodobna mi sie wydaje. zaczelo sie tak: poznalem sympatyczna kobietke 31/1 w sylwestra. tydzien pozniej bylismy na imprezce, a po niej wyladowalismy w hotelu. co dzialo sie w nocy kazdy zapewne wie.sprawa taka, ze to byl dzien po skonczonym okresie czyli jej 8dzien cyklu,a z tego co wiem okres nieplodny. bylo bez zabezpiecznien, ale nic w nia nie polecialo. 2 tyg pozniej pojechalismy za miasto do kolobrzegu, tam 3 noce bardzo ciekawe. bylo z zabezpieczeniem, prezerwatywa nie pekla i niby wsio ok. zas dzien po powrocie, ona zaczela sie kiepsko czuc. klucie w okolicach jajnika, nudnosci, krew z nosa, wymioty. moja wiedza, mowi, ze takie objawy to nie sa chyba w stanie pojawic sie tak od razu?? sprawa kolejna. 2 dni temu w momencie spodziewanej miesiaczki zrobilismy test. wyszedl negatywnie, ale objawy nadal te same. nawet temp dochodzila do 39-40c a wymioty i nudnosci jesli sa to wieczorem. jajnik juz jej nie boli. dzis sie dowiedzialem , ze niby dostala okres, ale to krwawienie nie jest takie normalne, bo ponoc takie brazowawe jest. dzis pierwszy dzien tego, wiec niewiadomo ile to bedzie trwac. mielismy isc do ginekologa ale teraz to tylko czekac az krwawienie sie skonczy. aaa i zapomnialbym... czeste oddawanie moczu i apetyt wiekszy ma... a terez moje pytanioe.. czy to moze byc od tak po kilku dniach??? te objawy? bo mi tutaj cos podpada... pozdrawiam i za wszelkie konstruktywne odpowiedzi bede wdzieczny! BLACK

ja to juz nie wiem co mam sadzic i jak ja mam uspokajac... w zasadzie opinia ginekologa by cos pomogla, choc na to jeszcze trzeba troszke poczekac...

mozecie zrobic jeszcze jeden test nawet w czasie tej dziwnej miesiaczki jak to opisales troche cie to uspokoji ja pewnie tez z tego co piszesz jest raczej maloprawdopodobne ze to ciaza a na okres moga mniec wplyw takieczyniki jak stres czy zmiana klimatu jesli ona chodzi do prywatnego ginekologa mozecie sie skonsultowac telefonicznie powie wam co i jak

mnie tak za specjalnie nie przeraza to czy bedzie ona w ciazy czy tez nie.. bo ja za malenstwem jestem bardzo za... a ona nie.. i tutaj powstaje problem... no ale coz... to sie zobaczy jak to bedzie.

tez mam z tym problem... :P zobaczymy choc chcialbym zeby bylo dobrze cokolwiek to znaczy.

Gość cape-town-mom
Hi Black! Wydaje mi sie ze absolutnie nie masz sie czym martwic i dziewczyna ci bardziej wkreca. Co ma 40 stopni goraczki do ciazy?!! To prawda ze jest ociupinke podwyzszona, ale 39-40 to przeciez GRYPA albo jakas inna choroba a ciaza to nie choroba!! Ponadto objawy nie wystepuja dzien po zaplodnieniu, chyba ze urojone. Zdarzalo mi sie sporo razy i co miesiac bylam w ciazy (az kiedy najmniej tych objawoow bylo okazalo sie ze jestem hihih) Dziewczyna ma albo grypa (stad tez dziwne plamienia) albo jakies inne choroobsko. Zabierz ja do lekarza, moze tez miac jakies rozchwianie hormonalne. Zamiast na testy zainwestujcie w leki tak by szybko wyzdrowiala :) Pozdrawiam!