Rudziaa 0 Napisano Styczeń 30, 2007 Dziewczynki... dwa dni temu porzadnie zakrecilo mi sie w glowie. mam bole brzuszka takie delikatne jakby skurcze i bolace piersi. boli mnieglowa i jestem ciagle senna i slaba. mam taki brazowy sluz... staramy sie o dzidzie. cowy na to? chcialaby wiedziec zanim wydam kolejne 15zl na test::)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nananana Napisano Styczeń 30, 2007 oj to moze rownie dobrze swiadczyc o ty, ze niedlugo dostaniesz @, bo brazowy sluz moze wskazywac na to rowniez,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudziaa 0 Napisano Styczeń 30, 2007 dodam ze NIGDY w zyciu nie mialam zawrotow glowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra rada 1986 Napisano Styczeń 30, 2007 Hej, niestety, ale ja tak mam zawsze przed @. Delikatne skurcze i plamienia. Wszystko oprócz tych zawrotów głowy. Poczekaj jeszcze dwa, trzy dni zanim @ się nie rozkręci, a jak nie zrób wtedy test :) Powodzenia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Może takmoże nie Napisano Styczeń 30, 2007 A ja mysle,że mozliwe,ze to ciąża...oby tak bylo i życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mialam bole glowy Napisano Styczeń 31, 2007 hej! ja jestem w 1 miesiacu ciazy i bole glowy mialam strasznie mocne! zycze zeby byla to ciaza powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cape-town-mom Napisano Styczeń 31, 2007 Hi! Te plamienia nie rokują najlepiej ale podobno czasem tak jest (??). Ja w dzień spodziewanej @ czulam pobolewania w dole brzucha dokladnie takie same jak na okres, ale po 4 dniach tych pobolewan nic nie przyszlo zostal tylko okropny bool piers. To jedyne objawy jakie mialam. Powodzenia!! KUP TEST NIE MECZ SIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach