Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudziaa

DZIDZIA!!!!!!!

Polecane posty

Dziewczynki... dwa dni temu porzadnie zakrecilo mi sie w glowie. mam bole brzuszka takie delikatne jakby skurcze i bolace piersi. boli mnieglowa i jestem ciagle senna i slaba. mam taki brazowy sluz... staramy sie o dzidzie. cowy na to? chcialaby wiedziec zanim wydam kolejne 15zl na test::))

Gość nananana
oj to moze rownie dobrze swiadczyc o ty, ze niedlugo dostaniesz @, bo brazowy sluz moze wskazywac na to rowniez,,,

Gość dobra rada 1986
Hej, niestety, ale ja tak mam zawsze przed @. Delikatne skurcze i plamienia. Wszystko oprócz tych zawrotów głowy. Poczekaj jeszcze dwa, trzy dni zanim @ się nie rozkręci, a jak nie zrób wtedy test :) Powodzenia życzę.

Gość Może takmoże nie
A ja mysle,że mozliwe,ze to ciąża...oby tak bylo i życzę powodzenia

Gość a ja mialam bole glowy
hej! ja jestem w 1 miesiacu ciazy i bole glowy mialam strasznie mocne! zycze zeby byla to ciaza powodzenia

Gość cape-town-mom
Hi! Te plamienia nie rokują najlepiej ale podobno czasem tak jest (??). Ja w dzień spodziewanej @ czulam pobolewania w dole brzucha dokladnie takie same jak na okres, ale po 4 dniach tych pobolewan nic nie przyszlo zostal tylko okropny bool piers. To jedyne objawy jakie mialam. Powodzenia!! KUP TEST NIE MECZ SIE