Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda35

Jak zaplanowac dziewczynkę?

Polecane posty

Witam serdecznie, szukam osób, którym udało się zaplanowac córkę, lub są w trakcie starań.

Dzięki, choc pierwsza stronka rozmowy onet stwierdza, że i tak nie ma co próbowac, ja jednak uważam ze można. hciałabym tylko poznac opinie osób którym sie poszczęścilo i mają dziecko upragnionej plci.

kochaj sie pod koniec miesiaczki i kilka dni po,potem przestan!bo im blizej owulacji tym rosnie szansa na chlopczyka:-) pamietaj zawsze sobie powtarzac: to ciagle moze byc chlopiec. nawet gdy na usg sie dowiesz,ze to 100proc dziewczynka(niektorzy lekarze sie odwazaja dac 100 proc),ciagle powtarzaj,ze to jednak moze byc chlopiec. nie chcesz odczuc rozczarowania,a synek na tym ucierpi.

Dziewczyny dziekuję, Agais czytałam juz o tej metodzie, będę próbowac w ten sposób juz od lutego, a wiesz może do którego dnia cyklu powinnam. Mam takie 30 -31 dniowe. Misiu, weszłam na ten topik i mnie zatkało, nie zdołałam przeczytac nawet 1/3 i juz porządnie mi sie pomieszalo, która w ciązy, która czeka.... Wdepnę tam, bo mam szczery zamiar wypytac się Was o \"sposoby\" Pozdrowionka D

nie wiem tak samo nie wiem czy nie bylabym chlopcem gdyby rodzice kochali sie godzine pozniej lepiej zaczernij swojego nicka palancie to akurat nie jest topik o aborcji

szczerze mowiac druga ciaza by nigdy nie zaistniala gdybym nie usunela pierwszej,bo zaszlam drugi raz jeszcze przed terminem rozwiazania pierwszej-tak wiec jeden z tych zarodkow by nie istnial gdyby drugi sie rozwinal i powstalo dziecko

ja bym sie kochala do 10 dnia cyklu,czyli doslownie tylko kilka dni po miesiaczce