Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie

czy test w 40 dniu po stosunku pewny?

Polecane posty

Gość mamy do czynienie z ułomem
o kurwa....przecież ty jesteś jakaś niezrównowazona psychicznie:o nie no....powiedz mi proszę że ty sobie jaja robisz. jak można yć tak ograniczoną laską i do tego mega tępą żeby robić tyle testów i to jeszcze z krwi i po raz setny zakładać temat:o to jest prowokacja prawda? przecież nie ma aż takich idiotek na świecie...

Gość odpowiedzcie
nie czytajjj!!!!!jak sie nei podoba,

Gość odpowiedzcie
hej dziewczyny, powoli sie uspokajam, czekam na trzeci okres powinien tak za1.5 tygodnia przyjsc, mam nadzieje ze to uspokoi mnei do konca

Gość odpowiedzcie
juz bylo tak pieknie , uspokajalam sie powoli a tu mialam sen ze test ciazowy dodatni wyszedl, taki dziwny wyszedl , znowu sie boje, minelo 7 tyg od stosunku, objawow ciazy nei mam,okresy byly, tyle testow ciazowych, skad ta moja obsesja

Gość moze chcialabys byc w ciazy...
poza tym zycie jest tak krotkie, ze naprawde nie warto sobie wkrecac problemow. a tak na zabawnie to moze po 9 miesiaczce sie uspokoisz :P

Gość odpowiedzcie
dzsiaj poszlam odebrac wyniki kolejnego testu z krwi i wyszedl negatywny. ale ja nadal mam wątpliwości czy mogę ufać tym wszytskim testom tak na 100%:( więc poszłam dzisiaj do 3 różnych ginekologów na usg i wykryto u mnie policystyczne jajniki....lekarz powiedział że jestem bezpłodna i że nie jestem w ciązy ale ja nie mam pewności czy mogę im wszytskim ufać i bardzo sie boję. lecę do apteki po 11 test. mam nadzieje że wyjdzie ujemy:( myslicie że jestem w ciązy????? ale tak na serio. 7 tygodni temu kochałam sie z facetem w dni niepłodne, z gumką i bez wytrysku.... ale jestem mądra iw iem że zawsze istanieje możliwośc ciązy:( dobra. to ja lece po ten test bo chyba zaraz oszaleję z tej niepewności.

Gość odpowiedzcie
zespolu policystycznych jajnikow nei mam, mam nadzieje ze juz po 3 miesiaczce uwierze i widze ze o jakiegos sobowtora tu mam ktory wypisuje jeszcze wiksze bzdury niz sama umialabym wymyslec i stworzyc w mojej obsesyjnej glowce

Gość odpowiedzcie
znowu snily mi sie 2 kreski na tescie, minelo ponad 7 tygodni, spodziewam sei trzeciego okresu za tydzien , juz w maire sie uspokoilam ale te sny mnei przerazaja, porazka

Gość odpowiedzcie
teraz czytam jeszcze ze dziewczynom testy wychodzily negatywnie a w ciazy byly, ale czy 7 tyg po stos to mozliwe, nie wiem juz co sadzic

Gość odpowiedzcie
braqk cohoty na seks to mam od tych 7 tygodni z kawalkiem, zrezygnowalam z seksu i nie zamierzam go uprawiac a pozneij sie tak stresowac, czasem wydaje mis ie ze juz sie uspokoilam ale pozniej czytam odpowiedzi na forum i sie okazuje ze do 10 testow moze byc belednych nawet do 5 miesiaca

Gość odpowiedzcie
tylko jak tu dziewczyny pisza ze mialy normalny okres prze kilka miesiecy to juz tak naprawde nei mozna byc niczego pewnym

Tutaj jest mnóstwo wypowiedzi debilnych i to, co czytasz, musisz dzielić przez 100. Możliwych jest 3 do 4 okresów, nazywają się one plamieniami nie dlatego, że są krótsze i mniej obfite (bo często tak właśnie jest), ale dlatego, że nie występuje jajeczkowanie, nie jest to normalny okres, a swoista anomalia. Nie ma możliwości, żeby więcej niż 1 test się myliły, a szczególnie w 30-40 dniu po stosunku. Uspokój się.

Gość odpowiedzcie
no ale tak do konca to nei wiadomo czy jajeczkowanie sie ma , jesli sie nei sprawdza wszystkiego bardzo dokladnie i eni robi testow na owulacje, zawsze jakos wyznacznikiem bylo krwawienie i to jakos uspokajalo kobiety ze w ciazy nie sa, a okazuje sie ze to bujdy jakies sa

Gość ajsghddh
ty nie jesteś panikarą. ty jesteś zwyczajnie nienormalna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nigdy nie jest tak że jest się w ciązy i test(kurwa mać trzy testy i testy z krwi) wychodzą ujemne!!!!! jeśli zrobi się wszytsko jak nalezy. jesteś chora psychicznie!!!! wspołczuję twojemu facetwi:o

Gość odpowiedzcie
czytalas to forum wg babek tu wszystko jest mozliwe i sa rozne przypadki, wczesniej tez okres i 1 test mnei uspokajal

Gość ajsghddh
jestem na forum od lat i nie jestem na tyle głupia byw ierzyć we wszytsko co tu pisza. 3 okresy, 3 testy, test z krwi i ty nadal się boisz??? a myślałaś o tym żeby porozmaiwać z psychiatrą??? przeciez tak tępych ludzi jak ty i do tego ewidentnie z zaburzeniami pschiucznymi nie ma na świecie:o

Gość odpowiedzcie
testow z moczu bylo wiecej, testy z krwi w miare wczesnie a okresy 2 wiec czytaj dokladnei a pozneij sie wypowiadaj , a jesli mas zmnie obrazac to nei wypowiadaj sie w ogole wole sluchac konstruktywnych rad

Gość ajsghddh
ale jakich ty tu chcesz konstruktywnych rad idiotko????? nie widzisz tego że masz coś z głową??że zachowujesz się jak skonczona wariatka??jaakich ty chesz rad?? chyba tylko takich byś poszła się leczyć!

wybacz ale musze się zgodzić że nie wszytsko z Tobą w porządku skoro tyle testw robiłaś i dalej brniesz w te beznadziejne rozważania czy jesteś czy nie jesteś w ciąży:o to co ty piszesz dziewczyno to jest jakaś kompletna bzdura

Gość odpowiedzcie
ja na serio juz sie uspokoilam dopoki tu na forum nei przeczytalam ze babka miala 3 okresy zero objawow i 3 miesiac ciazy, a nastepnei ze babeczka w 4 miesiacu byla i test ujemny byl.to mnei oslabilo.Mam nauczke , obicalam sobie zero seksu kiedykolwiek bo dla mnei to za duzy stres i sam jak sie czytam to nielogiczne sie to wydaje ale strach jest strachem

przeciez to są jakieś głupoty co ty tu piszesz. jak możesz wierzyć w takie brednie??:o osłabiasz mnie.Weź to na logikę zamiast panikowac. w 4 miesiącu jest w orgnzimie już takie stęzenie hcg że test nie moze wyjsc ujemy.To niemożliwe.Ogarnij się kobieto bo naparwde nie mogę uwierzyć że można być tak naiwnym:o

Gość odpowiedzcie
jak widac mozna, jaks ie czegos czlowiek boi niesamowicie to wszystko go przeraza

no ale bez przesady. Może faktycznie powinnas się zgłosić do poradni zdrowia psychicznego?Przyjmują bez skierowania

Gość odpowiedzcie
nie sadze ze ze mna jest az tak zle, a Ty czemu tu wchodzisz?bo jestes na pewneo zawsze bardzo spokojna i nei masz watpliowsci czy jestes w ciazy jesli piszesz takie rzeczy

kazda kobieta boi się ciązy ale żadna inna nie jest tak głupia żeby robic tyle testów i nadal panikowac. Test z krwi nigdy sie nie myli jeśli zrobiony jest 6 lub więcej dni po stosunku.NIGDY! nie rób z siebie pośmiewiska na forum

Gość nara....................
nie gadajcie z nią nie widzicie że jest z lekka opoźniona umysłowo?

Gość odpowiedzcie
to po co babeczki tutaj wkrecaja i tak mocno spanikowane osoby?tego zrozumiec nei moge

kto niby? pokaz mi jedną taka osobę?pokaż mi jedną wypowiedż lekarza a nie ściemniar a kafe która potrwierdza słusznośc Twoich obaw! otoż nie znajdziesz nic takiego! bo to co piszesz to są po ptostu idiotyzmy do kwadratu. zrozum to w końcu!

Gość odpowiedzcie
probuje uwierz, sama tez wolalbym sie znow cieszyc i nei martwic ewentualnym potomstwem