Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejne to życie

Nigdy nie wyjde za mąż i nie urodze dziecka

Polecane posty

Gość evilavid
tego też nie rozumiem z punktu widzenia niektórych kobiet...

Gość evilavid
to jest jakieś chore, na początku jest wszystko pięknie, ładnie, a po jakimś czasie znajdzie sobie partnera/partnerkę bardziej atrakcyjną seksualnie, a o uczuciu, które wzbudziła w drugiej osobie zapomina albo wogole sobie z tego nie zdaje sprawy

Gość evilavid
ostatnio ze mną tak postąpiła pewna kobieta, z którą byłem prawie rok ale rzuciła mnie dla innego bo ma więcej do zaoferowania seksualnie niż ja :/

mnie zostawiają gdy do głosu zaczynają dochodzic uczucia....najpierw tak tak jestes sliczna, piekna, wspaniała , mądra, kazdy facet marzy o takiej lasce.....chyba o bzykaniu takiej....a jak ja sie zakochauje to...noooo panna papa ide bzykac następną

Gość evilavid
kobiety częściej są tak traktowane i mają gorzej, oczywiście współczuję ale faceci też tak są traktowani, ja na prawdę nigdy bym tak nie postąpił z kobietą, jak już to chcę znaleźć swoją drugą połówkę i żyć z nią w szczęściu i jak najdłużej się da ale dość często to nie wychodzi...

ja nie wiem co sie dzieje, nigdy nie uwazałam sie za pięknosc ale potrafie sie ubrac, zadbac o siebie wyeksponowac swoje atuty...lubie ubierac sie seksownie ale nie jestem pustą lalą do dymania!!!!!tez mam uczucia:(