Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takisem

jest tu kto bo mam pytanie ..

Polecane posty

Gość ja też jestem ciekawa
ja jestem mloda .

Gość zaraz da linka
a jak na ciebie reaguja kobiety w twoim wieku? moze jestes atrakcyjny a nie przekonany o swojej atrakcyjnosci. na ale skoro stare baby sie za toba ogladaja to musi tak byc, bo kazda z tych starych prukiew nie dosc ze chce miec mlodszego to jeszcze musi byc przystojny i miec to cos :)

Gość zaraz da linka
ja tez jestem mloda..... mam 32 lata:o

Gość Takisem
Głupio to napisałem ehh niezrozumiecie mnie.. Co ja mam zrobić żeby te kobiety nie gapiły sie na mnie i zostawiły mnie w spokoju.. ide do jakiegoś baru gapi się na mnie kobieta. bezczelnie.... Pojechałem sobie do krakowa z kolega.... bo z uczelnią chciał załatwić... sobie.. to kobieta mówiła do niego a gapiła się całyczas na mnie...dając jakieś głupie miny oczami jakby chciała mnie przeruchać ąż mi głupio było... nawet jakaś menelica się mnie przyczepila na dworcu i łapała mnie za ręke... Dzwoni kolezanka mojej starej... i mówi .. plotkując jaki ja mam głos jakbym miał z 40 lat... To tylko kilka przykładów..

Gość no jestem a co
Znaczy nie podoba Ci się to?

Gość zaraz da linka
no nie wiem jak sie mozna od tego uwolnic, moze nie zwracaj na to uwagi, na nie tez nie zwracaj uwagi bo co masz zrobic? przeciez ich wszystkich nie powybijasz;)

Gość zaraz da linka
a tobie podobaloby sie gdzyby sie za toba ogladal 40letni dziad?

Gość DLACZEGO STARSZE LASKI
OGLADAJA SIE ZA MLODSZYMI? Na to pytanie odpowiem: Bo same sie czuja mlodo! I jesli o siebie dbaja i dobrze wygladaja, to niestety nie ma co rzucac okiem na rownolatkow z wychodowana lysinka, sterczacym brzusiem i ogolnym zaniedbaniem. Sama sie nieraz dziwie, ze ten i ow w moim wieku, a myslalam, ze 10 lat starszy. Znowu szkoda sie robi jak taki atrakcyny i pociagajacy i wygladajacy dojrzale a tu sie okazuje, ze ... 10 lat mlodszy - to co robic? Mozna sie tylko ogladnac :-D

Gość Takisem
Wiecie to nie chodzi oto .... ja tam mam szacunek to kobiet.... one mi nie przeszkadzaja tylko ja się czuje jak głupek....jak one się tak gapią ..ehh.. Ja jestem sobą...Chodzi mi oto co ja mam zrobić żeby te kobiety się na mnie nie gapiły.. bo ...jak sie gapią to się człowiek irytytuje i gapi na nie a one sie jeszcze bardziej gapią.. i wytrzymać się nieda... Ja jestem brzydki tylko .. co zrobić żeby one wiedziały że jestem brzydki i zostawiły mnie w spokoju... Wiecie ja mam zasady.. nie puszczam się ... itp.... Tylko jestem dziwakiem .. bo .......

To jakies napalone spotykasz, zadne miesa :-D :-D :-D Mozna zerknac, ale po co sie gapic jak ktos nie odwzajemnia zainteresowania :-O Zalosne. Ile masz lat?

Gość zaraz da linka
dziwny bo co? musisz sie przestac tym przejmowc, no nie da sie nic zrobic

Nie zwracaj uwagi... chociaz to moze niektore dodatkowo krecic... :-D :-D

To niech daje tego linka, pogapimy sie i ocenimy :-)

Gość Takisem
Bo moją wadą jest to żę strasznie dużo.. gadam jak kogos poznam... to zamknąć się nie moge.... Wiecie oto mi biega że mnie nie interesuja te kobiety... to fakt.... ja nie oceniam ludzi obiektywnie.. tylko za to co mają w głowach i musze ich poznac.. a te kobiety mnie oceniają tak i mnie to wkurza.... Bo jak sam jesteście taki to chciałbyś żeby ludzie cię też tak postrzegali.. Chodzi mi oto...

Gość zaraz da linka
ja tez jestem gadula i w zaden sposob nie mozna mnie zamknac a swiata nie naprawisz:( zmykam spac dobranoc:)

Swiata nie zmienisz, zostaw je tym, ktorzy beda chcieli skorzystac :-D Ile masz lat?

Gość Takisem
Nie niedaje żadnego linka bo znam swoją wartośc.. i nie poniżam się i nie potrzebuje dowartościowywać się Sorry... bo wiecie zaniedługo czeka mnie taki cięzki okres.. a jak wiadomo człowiek lubi sobie czasem wypić prosta sprawa... i boje się .. że zrobie coś głupiego.. i złego przez to gapienie w Warszawie dlatego tez to napisałem... nie moge was zrozumiec czemu wy jesteście takie dziwne.... ja nie jestem ładny....i nie chodze.... i nie gapie się na ludzi bezczelnie to czemu znaczy kobiety te starsze tak robią.. gównairy 15,16...też się gapia na mnie ale ... one to wogóle ograniczone... to nie zwracam na nie uwagi... POPROSTU OTO MI BIEGA.. ZE NIECHCE DAć DUPY ... TYLE.. SKURWIć SIE...

Gość Takisem
zaraz da linka Dobranoc..

Ale co glupiego masz zrobic? :-( Boisz sie sam siebie?! :-O

Gość Takisem
DOBRA DZIęKUJE ZA TO WSZYSTKIM CO NAPISALIśCIE.... MNIEJSZA OTO I TAK NIE DOWIEDZIAłEM SIę CZEGO CHCIAłEM ehh...

Ja tez sie niczego nie dowiedzialam '😠

Gość Takisem
nie boje sie sam siebie..tylko jak wiadomo mam w majtkach to co mam... i człowiek nie zawsze zapanuje nad soba do końca... Pozatym lubie gadać ze starszymi kobietami bo one są bardzo mądre.. i można z nimi ciekawe poglądy powymieniac na rózne tematy... ale tylkoz tymi co je znam... albo choć troche poznałem... ja z nimi szukam tylko dialogu nic więcej.. No ja wiem że kobiety oceniąją wszystko obiektywnie co się rusza.. .. Ale to nie znaczy że każdy musi być taki jak one.. heh wyszedłem na jakiegos kretyna...lalusia :((( Ja naprawde nie jest ładny... biega mi oto jak zrobić zeby one mnie olały. mam se sposób. bycia.. ,nie jestem ładny niemam kasy....ani mnie to grzębi ani grzeje... Chciałem tylko rady jak stać się dla nich.. nikim...do obserwacji...

Gość Takisem
DLACZEGO STARSZE LASKI Nie zwracaj uwagi... chociaz to moze niektore dodatkowo krecic... No własnie tak robie.. a one sie jeszcze więcej gapią... jak jakieś chore na mnie poważnie mówie...poco mam kłamać.... LUDZIE ALE ZROZUMCIE TO JA NIE JESTEM łADNY... I NIEWIEM CZEGO ON ODEMNIE CHCą..A GłUPI TEZ NIE JESTEM I WIDZE żE ONE SIę POWążNIE GAPIą A NIE śMIEJą ZEMNIE EHHH JAKIES TO CHORE WSZYSTKO...

Gość o kurczaki

Gość Takisem
DLACZEGO STARSZE LASKI MASZ NA PIERWSZEJ STRONIE :) DOBRA WIDZE żE WSZYSTKICH PRZEGONIłEM .... HEHE..... mnie to wcale nie cieszy chciałbym być. niewidzialnym.. bo one mnie traktuja jak przedmiot.. na który się można pogapić ehhh I wcale mi sie to nie wydaje jestem tego pewien.. kiedyś jakaś kobieta przylazła jak siedziałem sobie na rynku i gapiła sięz 20 cm na mnie jak na jakieś dziecko.....swoje.. mam dośc kobiet.. i ich spojrzeń..

Gość Jasno z tego wynika
ze Takisem jest prawiczkiem.

Gość Takisem
DLACZEGO STARSZE LASKI MASZ NA PIERWSZEJ STRONIE :) mnie to wcale nie cieszy chciałbym być. niewidzialnym.. bo one mnie traktuja jak przedmiot.. na który się można pogapić ehhh I wcale mi sie to nie wydaje jestem tego pewien.. kiedyś jakaś kobieta przylazła jak siedziałem sobie na rynku i gapiła sięz 20 cm na mnie jak na jakieś dziecko.....swoje.. mam dośc kobiet.. i ich spojrzeń..

Gość jasno z tego wynika
ze Takisem jest prawiczkiem.

Gość ho ho hoooooo
Jasno z tego wynika, ze Takisem jest prawiczkiem.

Gość Takisem
zaraz da linka dziękuje ci z rady siostro teraz to przeanalizuje... pomogłaś mi najbardziej :)))