Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takisem

jest tu kto bo mam pytanie ..

Polecane posty

Gość Takisem
ho ho hoooooo A ty kim jesteś dziewico :) Niedowiesz się i niewiesz czy jestem czy nie....:)

Gość Takisem
Dobra dzieki kobietki dobranoc ....

Gość Takisem
W sumie dodam tu jeszcze sobie przed kimaniem... gówniary są proste jak budowa cepa... dystans... Takie w moim wieku da sięz nimi pogadać ale one jakieś dziwne sa .....same niewiedzą czego chcą nie ukształowały się do końca umysłowo jeszcze A takie własnie koło 23- w zwyż do góry.. sa inteligentne...i wyżej i da się z nimi gadać na rózne tematy..... rady dobre daja jak np ta Pani.. i fajnie się z nimi gada... niewiem może ja jakiś jestem dziwak.. Ale z internetu z reala.. to własnie takie kobiety są interesujące.. oczwiście to zależy od ...jej mentalności.. i wogóle... Ale przy takich kobietach to jakoś czuje się człowiek...rozlużniony bez nerwów.. i gada się z nimi jak z kolegami :P Szczerze mówie a te młodsze to jakieś dziwaczki...

Gość ho ho hoooooo
Jestes, wiem to.

Gość Takisem
ho ho hoooooo a ty kim jesteś że wydajesz takie bez podstawne ...oceny ?? kobieta czy facet ?

Gość ho ho hoooooo
kobieta a bo co.

Gość Takisem
nico a czemu uważasz mnie za prawiczka..?? to co tu napisałem to fakty z doświadczenia życia itp....

Gość Takisem
Mało rozmowna jestes walniesz chasłem i kropka.. a ty jesteś dziewicą :PP Lubie dziewice :)

Gość ho ho hoooooo
bo tak strasznie to przezywasz. Zamiast po prostu przeleciec te wszystkie napalone na Ciebie kobiety. Ale Ty nie - bo "masz zasady".

Gość Takisem
Bo wiesz ja myśle głową a nie penisem ??? wtedy byłbym męską kurwa jakbym się tak puszczał... nigdy tak nie zrobie.. :P

Gość Takisem
A po tym poście ja moge wywnioskowac że ty jesteś facetem a wiesz dlaczego.. bo kobiety nie pisałyby takich rzeczy :P żebym je przeleciał :P

Gość ho ho hoooooo
no i tym stwierdzeniem udowodniles, ze ten topik to prowokacja. Zalatywal prowokacja no ale niech tam.

Gość ho ho hoooooo
Nie podpuszczaj mnie.

Gość Takisem
Dziwna jesteś to nie prowokacja to fakty... mam 20 lat.. jest 5.20 siedzie bo mi się nudzi korzystam z ostatnich chwil wolności a te kobiety robią to co ... pisałem i to fakt..

Gość ho ho hoooooo
o co chodzi z tymi "ostatnimi chwilami wolnosci" ? Hajtasz sie ?

Gość Takisem
Nie WOJO

Gość Takisem
Wojsko za kilka dni dlatego tak siedze lubie siedzieć nocami :)

Gość ho ho hoooooo
OK. Kobiety uwielbiaja sie pieprzyc podobnie jak faceci. W pewnym wieku chce im sie jeszcze bardziej, rozumiesz ? Sa nienasycone, pochlonely by wszystko co stoi na ich drodze. KA PE WU ?

Gość Takisem
dziękuje za rady napewno się przydadzą :)

Gość ho ho hoooooo
Trzymam kciuki, podpuszczaczu.

Gość Takisem
A ty ile masz wiosenek jak można spytać... Wiesz co ci opowiem za tą rade... kiedyś na wyciecze miałem mały wypadek jak byłem małolatem..i szyli mi na żywca taką rane... i lekarz poszedł.. heh i Pani psycholog.. z naszej szkoły została zemną.. i mówią żebym się nie martwił i pokazała mi swoje jakieś małe blizny... na piersi i w okolicach wiesz jakich... Wieć to co tam napisałaś to fakt... Dodam że ta kobieta miała coś ponad 25 lat .. była atrakcyjna.. to był niezły szok .. heh.. dla mnie... że pani psychlog była zdolna to takiego czegoś ale nie ukrywam że mi się podobało...siedziałem z takimi szfami...ale kopara mi opadła ... to masz racje te kobiety są takie heh :)

Gość Takisem
A za co trzymasz kciuki zaras się zmywam... Wiesz ja mam pecha nawet się domnie stary gej przyczepił kiedyś i skladała mi niemoralne propozycje mam 20 lat na karku a czuje się jakbym miał z 40..... troche tego przeżyłem ehhh...

Gość Takisem
DOBRANOC KOBIETKO MAłóMOWNA.... DZIęKI ZA RADE.. PA PA..:)

Gość ho ho hoooooo
Kapalam sie, w koncu trzeba isc spac. Trzymam kciuki za to zebys sie rozsmakowal w tych wszystkich kobietach i kobietkach i bral z zycia garsciami. Ile mam lat ? prawie dwa razy tyle co Ty. Dobranoc.

Gość TakiSem
ho ho hoooooo nie dzięki nie skorzystam..

Gość ho ho hoooooo
Pogadamy za pare lat...

Gość ho ho hoooooo
Znaczy - nie zrozum mnie zle - ciesze sie, ze sa mlodzi mezczyzni, ktorzy maja swoje zasady ale potem to wszystko diabli biora - z tego co widze co sie dzieje wokol mnie.

Gość DLACZEGO STARSZE LASKI
JEJU, alez mlodziutkie ciastko z ciebie :-D

Gość TakiSem
Oto się nie bój.... ja stosuje się do zasad..bardzo dokładnie... a za pare lat.. można równie dobrze przypuszać... że nie będzie mnie juz.. więc.. wiesz życie pokarze.... Ludzie się zmieniają ale najważniejsze wartości. zasadny pozostają.. psychika ,, odbieranie życia .. tylko się zmienia... napewno nie będe jakimś ... bzykaczem.. panuje nad sobą i nad swoimi słabościami..... A jak już coś to z kimś do kogo coś czuje i mnie rozumie... proste :)

Gość TakiSem
DLACZEGO STARSZE LASKI Co mówisz pierniczku :P Ciastko to w piekarniku :) Zmywam się musze pompować przed wojem narazie :) Dobranoc jesli tu ktoś jest :)