Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimimimimi

ciaza a tabletki

Polecane posty

Gość mimimimimimi

czy jest tu ktos lub ktos slyszal o przypadku zajscia w ciaze mimo brania tabletek?? bo kumpela mi powiedziala ze jakas jej znajoma zapomniala tylko jednej tabletki i wpadla ale jak to mozliwe??

moja kolezanka brala regularnie i tez wpadłam, juz ma 3 mies coreczke

a czy jest ktos kto SAM bral regularnie. moze kolezanka zapomniala o jednej albo... miala biegunke albo galtowna dieta albo cokolwiek- leki etc. poza tym chyba nie stalas przy niej i nie pilnowalas jej z tabletkami.... aaaa.. nawet nie schizuj:)

Gość zona meza
Oczywiscie,mozna zajsc w ciaze biorac tabl.antyk.ale tylko wtedy,gdy sie czesto zapomina je wziać o stałęj porze i przerwa jest na skraju tolerancji tzn.36 h od przyjecia ostatniej tabl.Niekiedy wystarczy jedna nie wzieta tabl.o stałej porze i mozna zajsc w ciaze ,ale to zalezy tez od tego w jakim tyg.ta tabl.nie została wzieta.A najczestsza przyczyna wpadki sa wymioty lub rozwolnienia nim tabl.została wchłoniona przez organizm

tez mi sie wydaje, ze stosujac sie do ulotki nie ma opcji... mam nadzieje. a co wiecie o plamieniach? ponoc nie zmniejszaja skutecznosci...

Gość mimimimimimi
a w ktorym tygodniu jest najniebezpieczniej?? jesli chodzi o plamienia to ja takie miewalam