Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rica

zmiany libido po tabletkach?

Polecane posty

Gość Rica

czesc dziewczyny. Lekarz przepisal mi pigulki- Cilest. Jestem ciekawa bo wiele o tym slyszalam czy rzeczywiscie po tabletkach zmniejsza sie ochota i doznaania podczas seksu? Zawsze uwazalalam ze jak dostane tabletki to bede spokojnijesza ( bo bardzo boje sie kochac jedynie z prezerwatywa) i przez to bede wyluzowana i miala wieksza ochote na seks. Jeszcze nie zaczelam ich brac ale jestem ciekawa jakie wy mialyscie odczucia pozdrawiam

ja mam cilest. i ochote mniejsza. teraz to juz z tymi tabletkami na nic nie mam ochoty:( ale przeciez nie na kazda tak dzialaja. nie dowiesz sie poki nie sprobujesz

Gość młaaaaaaaaaaaaa
ja brałam diane i spadek był o 100% mój facet sie zastanawiał czy chcę go zostawić !!!!!!!!! ginekolog powiedział że jeśli dochodzi do takich sytuacji to znak że trzeba dobrac inne tabletki . Pozdrawiam

to u każdej jest inaczej..:) po cilescie wzrósł mi poziom libido ale potem musiałam z innych przyczyn zmienić tabletki i po nich już mi zaczęło spadać libido ale to nie dzieje się tak od razu po pierwszym opakowaniu..