Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak uniknąć wtopy

Poradnik jak nie mieć pecha i nie wyrwać laski co nie goli sobie cipy

Polecane posty

Gość Jak uniknąć wtopy

Trzeba uwazać jeśli laska: nie reguluje brwi nie farbuje włosów mało się maluje nie goli rąk goli nogi tylko do kolan ma włoski pod pępkiem spod majtek wystają jej włochy (to już oznaka 100% pewna) nie nosi stringów nie opala się

Gość to cala jaaaa
:D:D

Gość Jak uniknąć wtopy
No i dziewice bardzo często są owłosione w miejscu intymnym

Gość Jak uniknąć wtopy
nastąpiło u mnie tzw. przebiegunowanie układu tzn. zamiast ust mam odbyt i odwrotnie wiecie jak to się leczy? :-o

Gość woodku
ale wy faceci jesteście aroganccy i prymitywni. ciekawe ilu z was goli sobie fiuty.

Gość Metroseksuuualny
Ja gole.

Gość woodku
kretyn

Gość metrosexxx
ja sie gole cały i tego samego wymagam od kobiet :)

Nie zgadzam się, że nie farbuje - wręcz przeciwnie może farbowac do woli bo ma silną strukturę włosa; a poza tym noszą stringi. Dodałbym że, uprawiają aktywnie sport przez co mają super linię i całkiem nieźle wyglądają na basenie w kostiumach jednoczęściowych :D (żeby zakryć te włoski pod pępkiem of kors) :D

Gość astra13
szczerze, to dziewczyny z większym owłosieniem niestety ni emogą nic za to. i jeżeli nie patrzysz na dzewczyne która ma owłosnienie- nie wieksze od Ciebie oczywiscie- to jakieś wyzanjesz małe wartości. Ja jestem bladą osobą, i chodzenie na solarium praktycznie nic nie daje, chociaż chodze żeby nie być trupem. I jakoś gole... zasatnów sie troszke

Gość całe szczęście że takie półmóz
gi szukają jakichś solarianych loszek:)🖐️

Gość naturalne dziewczyny sa najlep
sze. pisze to ja, normalny facet.

Gość jeżeli facet ma klasę i kobiet
a czuję się z nim szczęśliwa, to jeżeli tylko będzie tego potrzebował na pewno się wydepiluje:p Ale mężczyzna, który kocha, kocha nawet z włosami. A jeżeli musi miec gładko, to niech sobie kupi lalkę w sex shopue- nie ma tego problemu🖐️

Gość kotka 20
ja tam gole całą i moj tez całego goli a czasem i mamy takie króciutki jezyki itez sie nic nie dzieje bo ogólnie i my sie kochamy i "oni" tez sie kochają. ale trzeba zadbac o siebie dziewczęta.... przynajmniej troszke przyciąć jeża. PS. gole nogi tylko do kolan bo mi nie rosna włoski na udach:) a na rękach mam jasniutki meszek?? a kuciapke mam wygoloną ?? no.... farbowac tez sie nie farbuje ;p ale widac ze jestem zadbana:)