Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńńńńkaa

zakochalam się w chłopaku siostry z wzajemnością-

Polecane posty

Gość tamara gxgx
powiem tak....jestes pusta egoistka nie majaca uczuc,zadajesz sie z takim frajerem....facet najwyrazniej chce trzymac 2 sroki za ogon,pisze wielkie slowa w sms ie,a tak naprawde to zalosny dupek z niego bez taktu i klasy...Ty jestes taka sama albo i gorsza ,bo tylko suki niszcza siostrzane wiezi

Gość tamara gxgx
zalosna jestes i tyle

Gość oniona
Miałam tez taką sytuacje tylko chlopak mojej siostry był z nią 5 lat i mi powiedzial prosto w twarz ze mnie kocha nie przez sms , no ja tez do nieggo czułam coś. On zerwał z moją siostrą i jej powiedział ze mnie kocha lecz ta nie dawała mu spokoju. Ja teraz spotykam sie z nim często piszemy ja nie potrafie o nim zapomniec a on o mnie ale nik z mojej rodziny nie wie ze utrzymuje ze mną kontakt.Powiem ci tak nikt nie wie co moze nas spotkac ja nigdy nie myslalam ze taka historia mnie spotka nikt nie powienien poniżac tej dziewczyny jezeli sie naprawde kochają powinni walczyc o miłosc nie powinni rezygnowac z niej nikt nie chce krzywdzic bliskich osób ale nigdy nie jest i tak nie będzie zawsze sie kogos czyms skrzywdzi.Takie jest moje zdanie na ten temat.Chcialabym zebys napisala jak skonczyla sie twoja historia i ile masz lat a ile chlopak:)

Gość Dijkndkconckc
Po co sie wdzieczylas do chlopaka siostry? On tez glupek bo jako siostry jestescie do siebie podobne, fuj, ze on sie nie brzydzi... Kurwa co za szmata nawet siostrze odbija chlopaka. Suka!

Gość Dijkndkconckc
Na miejscu siostry bym sie do ciebie nie odzywala. Po czyms takim ona nie moze przyprowadzic nastepnego faceta bo znowu sie "zakochasz"! Co to kurwa jest, zeby ci sie podobal chlopak siostry i robila slodkie oczy!

Gość Dijkndkconckc
Nie mow, ze och, tak wyszlo. Kurwa nie moge sobie wyobrazic siebie w takiej sytuacji.... Nie mam zainteresowan chlopakami moich krewnych, poniewaz oni juz sa "ich". To nie sa kolesie do ktorych moge startowac, nawet jesli im sie podobam. W zyciu trzeba miec troche taktu i klasy. Powinnas powiedziec o tym smsie siostrze a nie sie zastanawiac gdzie by tu cipki dac!

Gość sylvia 007
szybko sie odkochaj bo smrod masz na cale zycie,siostra to jest twoja rodzina nie pozwol na to,on tez tego dlugo ie wytrzyma i znajdzie sobie trzecia,a ty stracilas rodzine!

Gość Współczuje

Jak dobrze że ma 1 brata zaczynam to doceniac.