Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_____

Kocham Cie...

Polecane posty

Gość facet_____

kiedys Ci powiem o tym, choc i tak pewnie nigdy nie bedziemy razem... chyba nie jestem w Twoim typie... staralem sie, ale nie wyszlo... nie dalas zadnego znaku... mimo to dziekuje ze jestes... Kocham Cie

Gość kalinamalina
a jak się starałeś?

Gość każdy za czymś tęskni
każdy ma marzenia...czasem lepiej jak te marzenia pozostają tylko naszymi marzeniami...

Gość każdy za czymś tęskni
kiedyś czekałam, by ktoś ważny dla mnie mi to powiedział...nigdy się nie doczekałam...ale pozostały marzenia...

Gość Taka jedna Olka
jak mogła dać Ci znak skoro jej tego nie powiedziałeś - faceci, faceci!!!

Gość kobieta_____
ja też Cię kocham, choc pewnie nigdy nie będziemy razem...chyba nie jestem w Twoim typie...starałam się, ale byłeś taki obcy...nie dałeś żadnego znaku...a jak dałeś, to byłeś taki zamyślony, nieobecny...że w końcu pomyślałam...mimo to, dziękuję, że jesteś... Kocham Cię

Gość facet_____
nie chce sie rozpisywac, bo to niewiele zmieni... po prostu, jesli komus zalezy, to chyba jakos stara sie odwzajemniac starania tej osoby, nie mowie ze na maxa, ale choc jeden znak, slowo... tego zabraklo :( a jesli tego nie ma, to po jakims czasie to juz chyba jest narzucanie sie... czyli dalsze starania nie maja sensu... tak mi sie wydaje

Gość facet_____
Ola - tu chodzi o co innego, np spotkania...

Gość kobieta_____
dlaczego myślisz, że mnie nie zależy? jak mam odwzajemnić Twoje milczenie? chyba tylko...milczeniem :(

Gość ironia
Jak zwykle wszędzie i zawsze chodzi o sex

Gość Taka jedna Olka
spotkania? Czyli co, nie chce się z Tobą spotykać, wyraźnie odmówiła? Może ona po prostu nie wie co czujesz

Gość kobieta_____
na seks jeszcze za wcześnie. ja chcę na początek wiedzieć, dlaczego milczysz, jak zaklęty królewicz?

Did I disappoint you or let you down? Should I be feeling guilty or let the judges frown? ‘Cause I saw the end before we’d begun, Yes I saw you were blinded and I knew I had won. So I took what’s mine by eternal right. Took your soul out into the night. It may be over but it won’t stop there, I am here for you if you’d only care. You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I’ve kissed your lips and held your head. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I’ve been addicted to you. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. I am a dreamer but when I wake, You can’t break my spirit - it’s my dreams you take. And as you move on, remember me, Remember us and all we used to be I’ve seen you cry, I’ve seen you smile. I’ve watched you sleeping for a while. I’d be the father of your child. I’d spend a lifetime with you. I know your fears and you know mine. We’ve had our doubts but now we’re fine, And I love you, I swear that’s true. I cannot live without you. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. And I still hold your hand in mine. In mine when I’m asleep. And I will bear my soul in time, When I’m kneeling at your feet. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. I’m so hollow, baby, I’m so hollow. I’m so, I’m so, I’m so hollow.

Gość Kocham cię mocno
Bardzo czekam na spotkania, na naszą kawę:) I bardzo chcę być z Tobą, ale musimy od czegoś zacząć:) trudno jak nic nie mówisz coś nabąkłam o kawce, a Ty nic;) No własnie, tak jakbyś nie kochał lub nie był pewny, czy chcesz mego towarzystwa:( nawet nie wiem, czy w Polsce czy we Włoszech lub Anglii jestes Tak się staram, zawsze to robiłam

Gość KropeczkamalutkaKuleczka
Kocham Cie... pomimo wszystko,pomimo tego,z eplakalm,cierpialam przez Ciebie,wiem,ze naleze tylko do Ciebie,chce byc przy Tobie chodz na pare chwil,ale byc,chce czuc sie jzu na zawsze Twoja Tak Cie kocham Niedzwiadku moj..

Gość ******************************
a moze ona czeka na ten ostatni znak?

Gość moze ona nie wie

Gość mmdm
Michu kocham Cię. ❤️ Bez Ciebie wszystko stracilo sens.

Gość przypadkowa dziewczynaa
Trzeba dziewczynie powiedzieć i tyle. W Walentynki. Cóż ty myslisz, że ona czyta w myślach?

Gość jenga
nie znamy sytACJI, NAPISZ COS WIĘCEJ, CZASAMI DZIEWCZYNE TAK PARALIŻUJE STRACH, ZE NIE JEST WSTANIE WYDUSIĆ Z SIEBIE SŁOWA, JEŻEL TO TAK MÓSISZ BYĆ SILNIEJSZY OD niej

Gość facet_____
powiem wlasnie wtedy... choc nie sadze ze cos to zmieni... bo jesli czesto slyszales odpowiedz ze innym razem, nie teraz, to co ma sie zmienic? :(

powinieneś jej powiedzieć - skoro jesteś przekonany, że nic z tego nie będzie, to nie masz nic do stracenia - w przeciwnym razie pozostanie ta niepewność, \"co by było, gdybyś jej powiedział\", a jeśli nie jesteś pewnien jak zareaguje, to tym bardziej powinieneś powiedzieć - może ona czuje to samo ...

Gość jenga
niektóre dziewczyny wysyłają zbyt subtelne sygnały, czsami ich nie zauważacie, taka ich natura, może jednak cos przegapiłeś

Gość jenga
może sytuacja na prawde nie była odpowiednia, nie znasz jej chyba za dobrze, skoro nawet sie nie spotkaliście, skąd masz wiedzieć, można tylko gdybac skoro nie chcesz się rozpisywać

Gość Kocham cię mocno
bardzoo

Gość facet_____
widujemy sie na gruncie kolezenskim, ale takich spotkan tylko we dwoje to bardzo malo bylo... tu jest problem, jakos Jej do tego nie ciagnie...

Gość jenga
zastanów się czy nie traktuje tak wszystkich facetów, może sie spażyła, może może itd

Gość Kocham cię mocno
Może nie zaproponwałeś tego wprost np to kiedy pijemy kawke czy tam idziemy oglądać Pachnidło;) I wtedy ona mówi, że dzis, jutro i się umawiacie:) Czasem kobieta też potrzebuje konkretów:)

Gość facet_____
tak robilem