Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltakaczuszka

Zakochałam się to boli

Polecane posty

Gość zoltakaczuszka

NIechce mi się spać ,jeść uczyć...nic mi się nie chce ciągle bym tylko siedziała na gadu i pisała i pisała. To uczucie mnie sparaliżowało nawet na zajęciach siedze z komórkowym eragg rozmawiam z nim -kiedy on jest w pracy. Boję się że zawalę sesję a najgorsze że on jest tak daleko... Jak z tego wybrnąć?

Gość aga-26-lat
zakochaj sie w kims kto jest blisko

Gość Kocham cię mocno
to typowe zachowanie jak sie kocha I czeka na spotkanie, to własnie dlatego wiesz, ze jest daleko, ale juz niedługo blisko:)

Gość aga-26-lat
ja raz przezylam taka "milosc na odleglosc" to bylo jedno wielkie czarowanie za pomoca sms, maili, telefonow, a potem jedna wielka PORAZKA. wole miec chlopa przy sobie

Gość smutna1111
Ja też popadłam w jakiś obłęd a co gorsza posunęłam się tak daleko że nawet mam eragg w komórce i teraz to już wszędzie z nim flirtuje zachęcam go zeby sie przeprowadził ale to nie takie proste. Ja tak dłużej nie wytrzymam - dobrze że chociaz dzieki gg nie płace takich słonych rachunków za tel.

mnie tez boli.......boli mnie to,ze kocham a raczej kochalam takiego kretyna.... wystarczyl tylko usmiech kolezaneczki,moja chwilowa ignorancja i juz non-stop z nią rozmawia:P (mnie przez 2tygodnie nieobecnosci zlewal) na domiar tego zaprosil ją na studniowke... mam nadzieje,ze po maturze wyjedzie bezpowrotnie i to ONA bedzie rozpaczala.............. :O