Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weloni

Włosy...

Polecane posty

Gość Weloni

Mam problem z moimi włosami. Chodzi mi o to, że po umyciu ich nie moge ich rozczesac - z tyłu glowy tworzy sie wielki "kołdun". Używam mase odrzywek do włosów - nie pomagaja. Co mam robic? Nawet jak juz wlosy moje sa suche, nadal nie dam rady ich rozczesac (dam rade lecz wówczas trace kilogramy wlosow)!! Nie chce ich scinac!! Poradzcie cos na moj problem!!

Gość kjkh
używaj odżywek ze spłukiwaniem

Gość Weloni
Niestety własnie takie odżywki uzywam. Pisze niestety, poniewaz wogle nie pomagaja......... Wyprobowalam juz z 20 rodzai roznych firm, lecz efektow nie widze moze ktos zna jakies domowe sposoby;) na moj problem...??

a jak ty je myjesz? moze w czasie mycia je tak kułtonisz zwroc uwage jak myją wlosy w salonie frysjerskim, oni tak jagby masują glowe, a wlosy pozostają tj w kucyku a odzywki to raczej bym radzila te bez spłukiwania :)

Gość Weloni
znajoma mi radziła wcierac sperme przed snem we włosy, chyba dzis sprobuje tego sposobu, jestem bezradna moze to pomoze:(:(

Gość Weloni
Do podszywacza.... Wydaje mi się, że jestes osobą, ktora nie toleruje siebie, ktora probuje byc kims innym, bo swojej osoby sie wstydzi... Co do tematu: lolaaa: Staram sie delikatnie myc wlosy, lecz to nie pomaga. Jeszcze gdy sa mokre to wowczas zaczynaja mi sie koltunic, ale gdy juz wyschna - nie mam mozliwosci ich wogle rozczesac uwazasz ze lepsze sa odzywki bez splukiwania??