Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczkaaaa

czy uwazacie ze grzebanie w archiwum gg mego faceta to chamstwo?

Polecane posty

Gość moniczkaaaa

jezeli podejrzewalam ze cos kreci i okazalo sie to prawda?

Gość ja ja ja
skoro podejrzewalas i to prawda, to moim zdaniem nie jest, ale zaraz pojawia sie glosy, ze nie masz do niego zaufania, etc... jak ma Cie oszukiwac i robic w bambuko, to lepiej zareagowac wczesniej!!

Gość po pigułkach
nie, to grzeeeeech, będziesz się zmażyć w piekleeeeeeeeeeeeeeee ;D a tak serio to zapewne chamstwo, ale ja włamałam się facetowi na pocztę, na gg, na allegro i co się okazało? ;) był zaręczony kiedy spotykał się ze mną ;D Więc myślę, że było warto

Gość ja ja ja
dzizes!! jak to byl zareczony?? niezly element!!!

Gość moniczkaaaa
sadze wiec ze jak sa jakies podejrzenia, lepiej zajrzec i wiedziec na czym sie stoi moj nocami gadal z panienkami na gg, bardzo slodziutko z nimi pisal a mi mowil ze zle sie czuje i spi!!!!!

Jacy to ci Wasi faceci \"nierozumni\", że zwykła dzewczyna może im się włamać na GG, pocztę, ... :D Czy mieli ustawione hasło "sex" albo "seks"? :classic_cool:

Gość po pigułkach
prawda ;) Czułam, że może chodzić o inną kobietę, bo był dla mnie niedostępny w dziwnych momentach w dziwnych porach dnia ;) I ciągle tłumaczył się rzeczami typu: - kosztę trawnik u mamy - naprawiam jej kłudkę do składziku ;) Ale ile razy w miesiącu się kosi trawnik? ;) i dlaczego do późnej nocy ;)

Tez tak raz zrobilam :( Wstyd mi z tego powodu. Ale okazalo sie, ze za moimi plecami spotkal sie z byla. I nawet mi o tym nie powiedzial :(:( Umowili sie gdzies na kawe czy piwo. I gdyby nie to, ze powiedzialam mu, ze wiem to pewnie by sie nie przyznal. Ale oczywiscie nie powiedzialam skad wiem...

Gość po pigułkach
nie anonimku :D hasło bardzo trudne do złamania ;D Ale łatwa podpowiedź do hasła ;) A potem sprytne przejęcie hasła z gg za pomocą skrzynki pocztowej ;)