Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacyjka

jakiś pomysł na kolacyjkę?

Polecane posty

Gość kolacyjka

kobietki podpowiedzcie jakiś pomysł na kolacyjkę dietetyczną bo już sama nie wiem co tu wszamać:)

Gość kolacyjka
nicz?

Gość sałatkaa
ze świeżych warzyw a do tego grilowana pierś z kurcocka:-)

Gość kolacyjka
hmmm nie za bardzo,takie zestawiki wcinam na obiad:(

Gość orbitka81
tunczyk z puszki...podsmazony na niewielkiej ilosci maselka popieprzony i do tego wkroj oliwki....moim zdaniem pycha! :)

Gość karola sloneczna
ja bede zajadac gotowana piers z kurczaka z sosem sojowo imbirowym

Gość zupa nic
jest obrzydliwa :O

jeśli ktoś nie umie robić i robi tak jak napisze autor to ja sie nie dziwie, ze jest obrzydliwa... mi też przepryszna nie wyszła, ale wiem, co musze zmienic, zeby nastepnym razem była dobra. bez sensu robic cos wg czyjegoś gustu potem widac efekty

zupa \"nic\" hehehe :) szklanka mleka - najlepiej odtłuszczonego w przepisie jest pół jajka, ale ja wziełam całe i tam cukru ze 4 łyżeczki (albo i więcej jak ktoś woli słodsze) mleko gotujemy, pianę z białka ubijamy (i tu moja wersja przepisu - dodaje do piany 2 łyzeczki cukru i na sztywno ubijam) i łyżeczka nakładamy kuleczki małe na gotujące się mleko. jak zrobią się z nich takie "żelki" to zdejmujemy na talerz głeboki. żółtko ucieramy z resztą cukru i wlewamy do mleka, gdy juz wszystkie kulki są zrobione, mieszamy i zalewamy tym te pianki (żeby sie nic z żółtkiem nie zrobiło, to radze najpierw kilka łyzeczek goracego mleka dodać i wymieaszac w naczyniu z żółtkiem).

Gość karola sloneczna
ufff ale na nazarlam, a niby tak malo zjadlam. spoko:) tylko za dobre to nie bylo

Gość heli06
Ja jadam najczęściej serek wiejski z warzywami ;) do tego przyjmuję suplementację African Mango http://afrikanmango.pl jem regularnie posiłki i dużo biegam! a efekty są widoczne gołym okiem!