Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez serca

Czy wybaczyc zdrade??

Polecane posty

Gość bez serca

Ponad rok temu po ponad 2letnim związku mój chłopak zdradził mnie z jakąs małoaltką, od jakiegos czas utrzymujemy ze sobą kontakt on jest teraz za granicą. Wiem ze chce wrócic do mnie, wiele razy dawał mi to do zrozumienia,twierdzi ze dalej kocha. Ja wiem ze tez nie jest mi obojetny, Czy warto dać drugą szanse chociaż rozum mówize to nie wyjdzie nA DOBRE??

Gość Nie nigdy w życiu
Ja sobie nie dałabym szansy - a zdradziłam/zdradzam....

Gość ****malaria****
zdradził raz, zdradzi drugi... daj sobie z nim spokój, nie warto

zgadzam się - jak raz zdradził, to najprawdopodobniej zdradzi i drugi. Najtrudniejszy jest pierwszy raz, jak już sie przeskoczy tę granicę, to potem juz idzie z górki (zazwyczaj tak jest z mężczyznami, niestety) Ja bym nie wchodziła w to po raz kolejny - a mówią, że ludzie się uczą na błędach. Guzik prawda - jak ktoś jest naiwny, to zawsze będzie po tyłku dostawał

Gość akwe
skoro i ty jeszcze coś do niego czujesz to jasne, że dajcie sobie szansę. Przecież nie wiesz co przed Tobą (może też kiedyś ... ? Nigdy nie mów nigdy).

Gość zuza.
JA WYBACZYLAM.. NIE ZALUJE... ;) pozdrawiam.. mowia, ze nie wchodzi sie do tej samej rzeki...hmm.. tylko , ze rzeka caly czas plynie ze swoim pradem i nigdy nie wejdziesz w ta sama wode.. ;) ludzie sie zmieniaja.. zapewniam Cie..

Gość zuza.
a co Ty czujesz? nadal kochasz go? jestes pewna , ze nie bedziesz wypominala tej zdrady przy kazdej klotni? ze, nie bedziesz zraniona kobietka w tej calej sytuacji? ze, na zlosc kiedys jemu nie zrobisz tego samego?

zuza.---> nie żałujesz, to dobrze, oby tak dalej, ale życie jeszcze przed tobą i ... jeszcze nie raz możesz pożałować (oby nie)

Gość zuza.
minelo juz kilka lat od tego zdarzenia.. wiem , ze moge mu w tej kwestii zaufac.. ;)