Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczera aż do bólu zęba

URAZIŁAM GO TROCHĘ ALE CHYBA MIAŁAM RACJĘ? Powiedzcie proszę...

Polecane posty

Gość brak mi slow poporstu na to
szczera az do bolu zeba - jestes kompletna idiotka, przeszkadza Ci to ze koles nie ma zeba, ciekawe czy jemu nie przeszkadza, ze z Toba jest cos nei tak, jesli Ci nie pasuje ze nie ma zeba to najlepiej zerwij z nim kontakt, bo nie jestes jego warta, pieprzona kretynko, masz taki problem, ze sie rzygac chce.brzydze sie takimi ludzmi i postami jakTy.

No bez przesady, ja sie brzydze ludzmi ktorzy dokonuja tak kategorycznych sadow...Czy ja w ktorymkolwiek miejscu napisalam ze mam zamiar zerwac kontakt? Po prostu sie zdziwilam ze w tym wieku sobie tak chodzi bez pelnego uzebienia...Zreszta co aj sie bede tlumaaczyc, neich ten watek umrze smiercia naturalna :) Narka

Gość ehatenep
skonczmy moze ta dyskusje na tematy stomatologiczne.ja jestem z chłopakiem który ma doi wstawienia 3 zeby - 4,5 i 6..pracuje i kase ma..ale to wymaga czasu...jednego zeba stracił z glupoty jak bym młodym chłopakiem wyrywajac go sobie 'bo bolał' a nie chiało mu sie isc do denstysty..natomiast 2 zeby zniszczyła mu sama dentyska przez złe leczenia... i co> cy to ze ma braki w uzebieniu swiadczy o tym ze ejst gorszy, ze nalezy sie zastanowic czy z nim byc? czy wkoncu rozwazac dlazcego jeszcze ich nie wstawił? jeju...to nie ejst tak hop siup... cxzasem to kwetsia pieniedzy, zcasem czasu, czasem potrezby... nie zebami zyje czlowiek ;)

Dzięki :) nigdy już nic nie powiem na ten temat ale pewnie bedzie mu głupio jak sie spotkamy :( a mnie tym bardzej ech :) Trudno, jeśli jednak będzie tak jak teraz wspaniale to on mi wybaczy moje gadanie :) papa

Gość szczere rozmowy w sieci
dobre sobie :o Też mi się zdawało, że poznałam tak chodzący ideał. Był tak szczery i prawdziwy, że aż niewiarygodny:D Przy bliższym (dość bliskim, ale bez przesady;) ) poznaniu tylko zyskiwał. Och..jakie miał smutne życie :D Teraz po 3 latach znajomości wiem, że ma/i miał żonę..i wiele innych spraw się wydało przypadkiem. Uważaj dziewczyno. Ząb to najmniejszy problem (może i w Anglii wcale nie jest:P)