Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczera aż do bólu zęba

URAZIŁAM GO TROCHĘ ALE CHYBA MIAŁAM RACJĘ? Powiedzcie proszę...

Polecane posty

Słuchajcie, poczatek banalny- poznałam faceta na necie, wspaniale sie rozmawia,jesteśmy na maxa szczerzy ze sobą, za miesiac mamy sie spotkać...Wysyłalismy sobie fotki naturlanie i bardzo mi sie na nich podobał :) Wysłał mi super artystyczne fotki i na jednej z nich zauważyłam że nie ma górnej 4 :( I tak jakoś zaczelam mowic ze mi się te fotki podobają a on wypalił, że nie ma tam zęba i że musi wstawić, odpowiedziałam, że własnie sie zastanawialam czy cos wlozyl do buzi czy nie ma zeba :/tak glupio to zabrzmialo. On napisal ze wstawi może teraz w wakacje (mieszka za granicą) i ja mu napisałam "no wstaw :) " heh a on wypalił, że mu się głupio zrobiło :D W tym momencie mi też sie głupio zrobiło i przeprosiłam go jeśli go uraziłam :) On powiedział, że jego trudno urazić i niby wszystko jest ok :) Ale ja mam wyrzuty sumienia - z 1 strony ciesze sie że powiedziałam mu prawe i że w ogole jestesmy ze soba tak szczerzy :) Z 2 strony troche mnie martwi, że chłopak mieszkający w Anglii już pół roku i mający dobrą pracę (grafik)chodzi bez zęba :/ Co o tym myślicie? Czy któraś z was miaął chłopaka bez zęba hehe? :O Dodam że na zdjęciach super wygląda, fajnie ubrany, zadbany i wszystko mi sie w nim podoba , tylko to...

Wiem że to błahy problem ale jakoś tak dziwnie sie czuję, przed chwila skonczylismy rozmawiać...

Gość czerwone
moja klezanka wyszla za maz za faceta ktoremu kiedys wybili zeby orne zeby na przedzie ale i tak go pokochala, a my sie troche dziwilismy ze on tych zebow sobie nie wprawi w koncu tez pracowal

Gość mój facet
ma wszystkie zęby;),ale w Anglii dentysta to strasznie droga sprawa,pewnie oszczędza,a zęba wstawi jak będzie w Polsce.

Gość czerwone
ciebie wyzej nikt nie prosil bys sie chwalila

hehehe wiadomo ze zeby nei sa najwazniejsze bo kazdy moze je w pewnym momencie stracic i przez jakis czas chodzic bez zeba ;) On jest inteligentnym facetem i chyba wie ze bez zeba wyglada nieestetycznie ;) Tylko tak sie martwie czy moze moglam nic nie pisac i po prostu jak sie spotkamy i dalej bedzie ok to moze wtedy moglam powiedziec zeby wstawil :) Ale w sumie sam zaczal o tym mowic :) Tylko ciekawe jak wstawi w polsce jak podobno wstawienie trwa chyba tydzien bo jakies 2 etapy sa :O To prawda?

Gość paszczakowa
daj spokój , to tylko zab :) raz to przestań się zadreczac , nic sie takiego nie stało , nawet jak głupio chlapnęłaś (a wcale to takie znowu straszne nie było) , to przeciez od tego nie umrze , a dwa - z zębami czasem sie dzieją dziwne rzeczy , niekoniecznie to była wina braku higieny , może mu ten zab umarl poprostu , moze co innego sie stało; przyjedzie , to sobie wprawi , to dzis zaden problem , dentyści potrafia zdziałac cuda; a w anglii pewnie dentysta jest bardzo drogi - a nie wiadomo , czy on tam jest ubezpieczony wyluzuj :)

Gość paszczakowa
po prostu zostaw temat zeba i będzie dobrze :)

Gość czerwone
aha no tak wracajac do tematu..uwazam ze jednak nie powinnas nic mowic moglas mu srawic przykrosc

Gość 4444
to troche tak jak dziewczyna pyta sie faceta"kochanie czy ja nie jestem za gruba" a facet na to"skadze znowu" kiedy mysli toche inaczej.Szczerosc do bólu jest raczej zbędna bo niby po co.wiadomo że każdy z nas ma jakieś wady ale nikt nie lubi jak ktoś tak jawnie to potwierdza.

hehe oki ;) dzieki za mile slowa wsparcia :D On pisal pozniej ze ma traume z dziecinstwa bo go dentystka przywiazywala do krzesla ;) Ale mysle ze po prostu narazie zamilkne na ten temat :)

Gość mój facet
do czerwone a ty przestan ględzic bez sensu .A co do chwalenia, to nie uważam,zeby pełne uzębienie w wieku dwudziestukilku lat było powodem do dumy

Gość czerwone
a powinno poniekad...

Gość ****malaria****
no ale po co gadanie "mogłas nie mówic" teraz?? Jak juz sie stało, to trudno...swiat sie nie zawalił... sam zaczał taki temat, to dowód, ze nie wstydzi sie o tym mówic i nie jest to dla niego specjalnie krepujace. a gdyby go to jakos urazilo, to moze juz by nie chcial z Toba gadac...a sama przyznalas, ze dzisiaj rozmawialiscie. nie przejmuj sie tym, nikt idealny nie jest, kazdemu zdarzy sie jakas wpadka ;)

No wlasnie, a tym samym niepełne uzębienie w wieku dwudziestukilku lat tez jest troche dziwne :O Zaczelam sie zastanawiac i wymyslilam ze niepelne uzebienie maja faceci: 1.lubiacy sie bic :( 2.bojacy sie dentysty i nei dbajacty o zeby 3.pozbawieni zeba w wyniku nieszczesliwego wypadku

i myślę że po prostu chodzic bez zeba to straszny obciach ...ale te moje wnioski to tak na marginesie troche bo przeciez on jeszcze nie ejst moim chlopakiem i o to chodzi ze nie powinnam z tym od arzu wyjezdzac :) Ale on juz wie co mysle na ten temat i dobrze. Nie jestem jednak taka osoba zeby to byl ogromny problem , i np. nie spotkac sie z nim bo nei ma zeba, nikt nie ejst idealny...Moze rzeczywiscie nie mial kasy i dlatego tak wyszło :)

Gość mój facet
Niekoniecznie.Niektórym osobom zęby psują sie bardzo szybko i często od środka,na zewnątrz nie widać ubytków i póxniej jest za późno na leczenie. Myśle,ze jednak chciał zaoszczędzic i dlatego nie poszedł do dentysty.

Gość Brak mi slów na ciebie
spadaj idiotko

Gość taka tam xxxzzzyyy
mieszka za grnica i nie stac go na wstawienie zeba?no wybacz,ale uzebienie to podstawa i to w mlodym wieku,dla mnie facet bez zeba na przodzie kojarzy sie z jakims menelem

Jeszcze zapomnialam dodac ....nie krytykujcie chlopaka , u mnie byla podobna sytuacja , ulamala mi sie 6 i byla mozliwosc uratowania tego zeba (niby to 6 ale jak sie usmiechne to widac ) okazalo sie ze koszt to 1200 $ , bo ja jestem w Stanach , dla mnie to wygorowana suma gdzie i tak stomatolog nie dawal mi zadnej gwarancji na lata na to ze sie powiedzie to wszystko ( mialo byc leczenie kanalowe i dostanawianie ) a to tyl , wiec nacisk i jeszcze kanaly pozamykane tyle lat , bo to bylo zwykle leczenie ....wiec zrezgnowalam .Gdybym byla w Polsce pewnie bym go juz mila .....

Allegra pocieszylas mnie :) To nie ejst chyba takie proste wstawic zeba :( bo jak sie wstawi takego za 200 zł to moze szybko sie zniszczyc :O Ja sama nie mam superzdrowych zebow ale mam wszystkie poki co ;) tylko ciagle biegam do dentysty :) Mam tylko nadzieje ze szybko wstawi :)

Gość taka tam xxxzzzyyy
ale masz problemy o jejku:P

no taka madra jestes ty xyzxyxzy a pisalas wczesniej ze z menelm c sie to kojarzy ;) Ciekawe jakbys byla w takiej sytuacji ze ci sie ktos strasznie podoba mentalnie a tu nagle nie ma zeba ;)

Z 2 strony nie chce zeby myslala ze jestem jakas damulka ktorej chodzi o wyglad tylko bo nie jestem :)A fotki mu łądne wysłałam :) Gdybym nie miałą zęba to bym na pewno mu takiej fotki nie wysłała :D ale męska logika...:D hehe

Gość Dentysta na wyspach jest
po prostu baardzo drogi. mam najomego, ktory w anglii pracuje juz cos kolo 6 lat, a do dentysty chodzi tylko wtedy jak jest w polsce, ze wzgledu na koszty.

A ile trwa wstawienie zeba? Czy mozna to 'załatwic" podczas jednej wizyty?

Gość Dziewczyno czy ty
masz dobrze z głową ??????????????? Przeciez to nie jest twoj facet, a ty juz mu uzupełniasz uzębienie, powiedz mi czy ty tez byś chciała, żeby ktos zupełnie obcy tobie mówił co masz zmienic w swoim wygladzie ... ? Zastanow się, nie mowiąc już o tym, że brak tobie taktu i wyczucia Czy brak zęba to koniec swiata? Dla mnie to szok, to co piszesz nie mieści się w granicach zdrowego rozsądku

No sorry ale jak sam zaczal mowic o tym zebie to co mialam odpowiedziec... Może rzeczywiscie glupio to zabrzmialo, "wstaw" ale to wyszloio naturlanie z rozmowy :( Teraz az mi sie przykro zrobilo jak to przeczytalam...Ale juz ngdy nie wspomne dopoki sie nie spotkamy...Dzieki za te ostatnia opinie, tez mi duzo dala ...

Gość tyr
a ja nie mam z przodu połowy klawiatury... i mam kobietę która mnie kocha i bez tego:P