Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinnka

ujędrnianie...

Polecane posty

Gość karolinnka

jestem juz 7 miesięcy po porodzie a mój brzuszek ciągke jest cóż...obwisły czy znacie może jakieś sprawdzone dobre kremy albo jakis sposób na ten defekt.proszę o porade

Gość esia73
jestem mocno zaprawiona w tym temacie urodzialm 2 dzieci probowalam roznych kosmetykow na brzuch np. Eveline, Avon, Oriflame to co dzialalo super na moje kolezanki nie dzialalo niestety na mnie ostatnio ryzyk fizyk i kupilam krem ujedrniajacy Vichy Lipostretch (ok.70 zl) i dziala !!!!!!!!!!! smaruje sie nim od tygodnia, skóra jest super nawilżona i przede wszystkim jedrniejsza jak wezme faldke na brzuchu to juz sie tak nie marszczy jak przed stosowaniem tego kremu nie spodziewam sie tego ze moj brzuch bedzie wygladal jak u nastolatki badz co badz mam juz 34 lata bylam u chirurga plastyka, wiec powiedzial mi ze u mnie to tylko abdominoplastyka czyli odsysanie tłuszczu ze zszyciem miesni (niby sie troche rozlazly pod pepkiem) i wyciecie zbytecznej skory na razie nie jestem zdecydowana, pomorduje się jeszcze masazami z Vichy

Gość też tak miałam do pół roku po
porodzie.Potem schudłam, zrobiłam się jak deska a potem znowu delikantnie przytyłam i mój brzuszek wyglądał nieciekawie.Jak leżałam na boczku, brzusio leżało oddzielnie na kanapie ;).Nie stosuję żadnych kremów.Po prostu zaczełam dużo ćwiczyć i mój brzuch wygląda teraz jak u nastolatki

Gość nowanalato
a ja mam pytanie :) jako,ze na ujedrnanie najlepsze sa masaze zimno-cieple ktorych niestety nie jestem w stanie sobie robic bo dostaje padaczki:P zaczelam masowac sie kostkami lodu :) jest to super przyjemne i w ogole nie czuc zimna :) najpierw na posladki strumien cieplej wody, pozniej lodem i tak dalej kila razy-koncząc zawsze lodem. I mam pytanie bo te prysznice trzeba robic w kierunku serca od stop w gore,a kostkami masuje tylko posladki wiec czy mi sie nic nie stanie w przyszlosci z zylami czy cos? nie narobie sobie klopotu takim masazem w jedynym tylko miejscu?dzieki za info jesli ktos sie na tym zna:) ps. co na gesią skorke na pupie ? masc z wit.A ?

Gość nowanalato
? ? na pewno ktos sie na tym zna :)

Myśle że te masaże kostkami lodu na przemian z ciepłą wodą są naprawde skuteczne bo poprawiają ukrwieni więc żadnych żylaków nie powinnaś po takim zabiegu nie miec... Na gęsią skórkę z tego co wiem nie ma żadnych maści bo to jest reakcja organizmu na zimno i nie da się jej zlikwidowac ani zmniejszyc ;)

Gość nowanalato
dzieki:) wlasnie tak mi sie zdaje,ze ta gesia skorka jest od zimna ale ona po masazu zostaje...-no,nic sprobuje peelingiem :) i mascia z wit.a i jeszcze czytalam o czerwonym basamie garniera:) pozdr!