Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heraweddingplanner

Propozycja dla pań bioracych ślub z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość heraweddingplanner

Zapraszam na stronę,która moze ułatwić Wam organizacje Waszego ślubu i wesela.Jeżeli jedno z Was jest obcokrajowcem i nie macie czasu na przygotowania lub tez jesteście oboje Polakami ale bardzo zajetymi - to propozycja dla Was http://www.heraweddingplanner.pl/

Gość agentka_007
ja wlasnie wychodze za Francuza.Fajna stronka .No i wersja językowa francuska jest!

Gość d o agentka
jak sobie organizujecie wesele??? w Polsce czy we Francji??? napisz cos wiecej o waszym slubie, bo ja my tez sie zastanawiamy jak zoragnizowac impreze, zeby wszytcy byli zadowoleni.

Gość agentka_007
chcemy slub i tu i tam .Problem jednak w tym,ze przed slubem bedziemy we Francji głównie(ja jade do niego) i nie bedziemy mieli głowy do organziacji wesela i slubu tutaj w Warszawie. Dlatego mysle,zeby zlecic firmie slubnej całą organizacje ,zeby wszystko było dopiete na ostatni guzik.We francji jest to bardzo popularne

Gość heraweddingplanner
zapraszamy do dyskusji,jesli macie jakies problemy lub sugestie:-)

Gość HWP
Hello, I would be please to speak with you about all those details we are able to provide in France and in Poland.... Please contact me by mail : info@heraweddingplanner.pl And we could perhaps organise a short meeting to see in which way we could help you. All the best. HWP