Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipko

Wzięłam za mało tabletek...

Polecane posty

Gość Lipko

Wzięłam tylko 13 tabletek z opakowania. Wcześniej wybrałam 28 zeby przesunac okres (za zgoda mojego gina) Ale potem zaczely sie dziac rozne cuda (nie bede Was wtajamniczac, bo szkoda Waszego czasu) i wybralam reszte (bez jednej...) W piatek powinnam zaczac nastepne opakowanie. Jesli wezme tabletke dzis, to czy jestem zabezpieczona??

Gość eeeeeeeeeeeeeeee
ale namieszałaś. mam rozumieć że w pierwszym cyklu wzięłaś 28 i potem przerwa? A potem 13 tabletek i znowu przerwa? a teraz chesz zaczac nowe opkaownaie???:/

Gość Lipko
Tak, bo najpierw przedluzylam, a potem przerwalam, bo pojawily sie klopoty. teraz chce brac znowu ale nie wiem czy bede zabezpieczona... czy stezenie hormonu moglo spasc na tyle ze byla owulacja w ciagu ostatnich 5 dni... Wiem ze namieszalam :/

Gość Lipko
Podpowiedzcie cos prosze, bo o 22.00 chce wziac tabletke...

na pewno nie ryzykowałabym ze stosunkiem gdybym tak namieszała. pwoiedz mi. ile miesięcy biezresz?

Gość Lipko
3 opakowania jak do tej pory wybralam

nie wolno tak kombinowac przy pierwszych opakowaniach.kochaj się chociaz z wytryskiem na zewnatrz do nast cyklu bo sobie narobiłaś bajzlu i organizm moze Ci się odpłacić obnizoną skutecznoscią. co do wziecia tabletki to nic sie nie stanie jak wezmiesz syzbcije skoro i tak juz robisz bałagan:) tylko wez tym razem normalnie 21 a potem przerwa. bez kombinowania. i nie szalej za bardzo

Gość Lipko
No nie bede szalec. Wiem ze narobilam sobie tylko balaganu... Dziekuje za wyrozumialosc i za rade :*

Gość Lipko
Nie posluchalam... zaszalalam... Wzielam 4. tabletke i w tango. A jutro lekarz i najprawdopodobiej "tabletka po" NIE BYLO WATRO!!!! ;(