Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsz

dostinex

Polecane posty

Gość xsz

bral ktos? Czy to naprawde kosztuje ok 300 zl? Podobno mam tabletke podzielic jeszcze na cztery, da sie, czy cos mi sie juz zapomnialo?

Gość Maja21__
tej tabletki nie da sie podzielic na 4... ja dzielilam na pol i tak byl o ciezko bo jest malutka. lepiej sie zapytaj lekarza. Tyle neistety kosztuje ale po 3 miesiacach prolaktyna mi spadla i nie musze juz brac. Zostalo mi z 7 tabletek ! jestem zla bo wydalam tyle kasy i teraz nei mam co z tym zrobic. Chetnie bym ci odsprzedala po nizzej cenie. pozdrawiam

Gość ancz
ja dzielę dostinex na 4 części - daje się bez problemu. mam do odsprzedania kilka opakowań (przy tej dawce starczyłoby mi na parę lat, a termin przydatności mija w czerwcu). cena wyjściowa: 150 zł (opakowanie 8 tabletek, 0,5 mg)

Witam! Pierwszy raz jestem na Waszych stronach. Od dluzszego czasu, po ciazy, mialam zaburzenia miesiaczkowania, a w zasadzie calkowity jej brak. Przez dllugi czas po urodzeniu ostatniego dziecka mialam mlekotok itp., a jednoczesnie brak checi i czasu, aby isc z tym do lekarza. Poszlam wreszcie po kilku latach. Przed trzema miesiacami ginekolog stwierdzila u mnie wysoki poziom prolaktyny. Skierowala mnie zaraz na rezonans magnetyczny, ktory wykluczyl guza przysadki. Wystawila mi nastepnie skierowanie do endokrynologa, ktory przepisal Dostinex i po miesiacu wrocilo miesiaczkowanie, minelo zle samopoczucie i pobolewania glowy. Czuje sie doskonale i wszystko gra! Zazywanie Dostinexu nie nioslo za soba wlasciwie zadnych skutkow ubocznych. Biore go dalej i polecam wszystkim, bo jak czytam o skutkach ubocznych innych lekow, ktore zazywacie, to ciarki przechodza. Pozdrawiam Claudia W Niemczech ten lek jest sporo tanszy - gdyby ktos potrzebowal wiecej informacji - prosze o maila.

czesc dziewczyny nie wiem czy akurat od tego bo wzielam juz 3 dawke Dostinexu i nie czuje zadnej poprawy jestem tez przed okresem ale piersi mam jak balony i w ogole jestem cala opuchnieta nie wiem czy w ogole dalcze leczenie ma sens

cześć dziewczyny jestem tu nowa i czytałam wasze opinie o dostinex lecze sie od 9 lat na hiperprolaktynemie po rezonansie stwierdzono zespół częściowo pustego siodła tak to fachowo sie nazywa.Przerabiałam już bromergon ergolaktyne norprolac i teraz endokrynolog przepisał mi dostinekx nie wiem czy ma on też takie skutki uboczne jak bromergon dodam że prolaktyne mam bardzo wysoką bo przekroczoną sześciokrotnie niz norma jeśli ktos ma jakieś doświadczenia jak ja prosze o kontakt emila

cześć dziewczyny jestem tu nowa i czytałam wasze opinie o dostinex lecze sie od 9 lat na hiperprolaktynemie po rezonansie stwierdzono zespół częściowo pustego siodła tak to fachowo sie nazywa.Przerabiałam już bromergon ergolaktyne norprolac i teraz endokrynolog przepisał mi dostinekx nie wiem czy ma on też takie skutki uboczne jak bromergon dodam że prolaktyne mam bardzo wysoką bo przekroczoną sześciokrotnie niz norma jeśli ktos ma jakieś doświadczenia jak ja prosze o kontakt emila

Gość avrodit55
Witam! mam do odsprzedania lek dostinex(8 tabl.). Fiolka z tabletkami nie została jeszcze otwarta gdyż po zakupie leku zaszłam w ciąże i nie mogłam już brać leku(nie mogę oddać go do apteki ponieważ nie wzięłam paragonu).Zapłaciłam za niego około 360-370 zł.Sprzedam go za 200 zł. Zainteresowanych proszę o maila na adres avrodit55@wp.pl Pozdrawiam

Gość akakakaakakakkakakakak
sprzedam 6 tab,cena do uzgodnienia, kontakt abkania@gmail.com