Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasłoń

MONOLOGI WAGINY

Polecane posty

Gość jasłoń

Witam Przeczytałem książkę "Monologi Waginy" Eve Ensler W tej książce byla opisana scena jak Ona stojąc po wystawieniu Monologów mówi żeby wstały te osoby które były wykorzystywane seksualnie lub znają takie osoby. Wstały prawie wszystkie osoby na sali. Mnie to przeraziło Jest aż tak żle??? Na glos się o tym raczej nie mówi ale może tu kotś napisze ? Dziekuje

Gość no to ja powiem że się czułam
wykorzystana dwa razy... Kiedy lekarz ginekolg robił mi badanie ginekologiczne, a ja miełam 15 lat i zamiast się patrzeć na mnie, czy coś, to uwaznie oglądał moją cipkę a potem robiąc obleśne miny i kręcac w powietrzu palcami wypytywał, czy już coś nie "teneteges". A ja mówię mu, ze NIE. A on nadal: ale może jakiś chłopiec wsadzał ci tam palec? WIęc mówię mu, z enie. A on: ale jesteś pewna, nawet troszkę cię nie pieścił...? WIęc się poczułam dziwnie i powiedziałm głośno, ze chyba lepiej wiem niz on i ze mówię mu, ze NIE. A on wtedy się zapytał, czy może mi zrobić jakieś tam badanie. WIęc mu powiedziałam, ze nie wiem, co to za badanie i ze on jest lekarzem, nie ja, to powinien sam wiedzieć. I wtedy wsadził mi palec w cipkę i macał tam chyba z 5 minut...:O I jeszcez się do mnie uśmiechał i oblizywał i się pytał, czy coś czuję:( Niby nic, ale jednak było mi jako 15latce trochę głupio. W ogóle przyszłam tam w sprawie hormonów itd., bo miałm nieregularne cykle i to od 11ego roku życia, baaaradzo nieregularne, a on sie nie zapytał o nic, tylko od razu trzeba się było rozbierać, jeszcez zanim poprzednia pacjentka wyszła. A potem jak coś zaczęłam mówić, to mnie wypchnął z gabinetu i powiedział, ze przy następnej wizycie... I jeszcez tak chyba z rok później, jak miałam 16-17 lat, nie pamiętam dokładnie, jakiś lekarz uparł się, ze ponieważ mam takie kłopoty z okresem, to mi zrobi usg przez pochwe:O A ja nie wiedziałm o tym. W ogóle bym nie przyszła! Nie spodziewałam się:( I oczywiście byłam dziewicą cały czas. WIęc on mi się kazał rozebrac i lustrował moją cipkę, bo mówił, ze jak sie nie da zrobić przez pochwę, to mi ten sprzęt wsadzi w tyłek:o😭 W ogóle tak się przeraziłam, ze dostałam gorączki tam i megawypieków. I zrobił mi usg przez pochwę, mimo że byłam dziewicą:( Wiem, ze on nie miał nic złego na celu, ale to było bardzo bolesne i nieprzyjemne, najgorsze badanie jakie miałam, czułam jakby w środku coś mnie rozrywał, az powiedziałam "o boże", chociaż jestem niewierząca:o A teraz mam 22 lata i jestem dziewica nadal i mam w dupie wszystkich facetów.

seks jest wszechobecny, tak samo jak jedzenie. Niestety, wiaze sie to takze z powszechnoscia problemu wykorzystywania.