Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwaga będzie seks

SPERMA...za przeproszeniem!!!

Polecane posty

Gość Uwaga będzie seks

:O Przepraszam że tak niesmacznie z rana ale mam problem :) Otóż mam straszne opory przed seksem oralnym :O Miałąm do tej pory 2 partnerów i oni jakoś mnie nei przekonali, tzn.pieściłam ale bez entuzjazmu :( I teraz mam nowego mężczyznę i baaardzo mi na nim zalezy i tak sobie myslę...o smaku jego spermy...jestem przerazona bo on ciągle je bigos i flaki, takie jedzonko lubi nic nie poradze narazie :( jada te4ż owoce :)ale...jak sobie wyobrażę smak spermy po bigosie to odechciewa mi sie :( Zwłaszcza że koleżanka niedawno mi powiedziała, że 1 raz w zyciu jej nie smakuje sperma jej obecnego faceta, że zawsze lubiła a teraz nie może przełknąć taka niedobra :O bo ten jej facet zle sie odżywia :( I mnie te opowieści tak obrzydziły że po prostu zwatpiłam :O Wiem, wszystko w swoim czasie...ale...Czy myślicie że dam rade przełknąć?Czy bedzie niedobra? jak jest u was???

Gość Uwaga będzie seks
To czekam wieczorem na wnioski...

Gość Uwaga będzie seks
Spotkałam się z opiniami że połykanie to kanibalizm a wypluwanie to aborcja, i bądź tu dziewczyno mądra:(

Gość dzizysssssss
ja bym tylko chciała wiedzieć czy na prawde to jak facet sie odżywia ma wpływ na smak spermy??? to co, najlepeij zeby jadał czekolade???:)

Gość plusz
to jak facet się odżywia ma wlyw na jego smaczek ja je wdużo owoców i warzyw to samk jest lepszy a już po ananasie to porostu pychotka pogadaj z nim że chciałabyś spróbowac ale najpierw niech przez jakiś czas odżywia się trochę zdrowiej niż samymi flakami i bigosem

jadłem dzis banana z samego rana wiec sperma pewnie bedzie o smaku bananowym.

Gość kpinka-linka
Jesuu ale problem wypluj kto ci każe połykać !!!! zresztą na finał może wyciągnąć ci z buzi i zrobić to do swojej dłoni...wystarczy z nim pogadac. Jesuu ale mi obrzydziłaś śniadanie....fuj......

Gość zboczona starucha
Wszystko zależy od gustu. Ja na przykład nie przełknęłabym chyba słodkiej spermy. Pewnie by było tak jak z kawą- ktoś mi posłodził i po łyku mnie cofnęło- bleee. Natomiast taka jak mojego męża, leciutko słonawa, jest super (jak dla mnie oczywiście). A dieta faktycznie ma wpływ na smak, no a palenie oczywiście pogarsza smak.

Gość przegrałam to
ja byłem kiedys mocno napruty i laska robiła mi loda i nagle ona mówi: "o, twoja sperma smakuje jak wermut!", potem zaczęła bełkotać, normalnie upiła się moim nasieniem odwiozłem ją do domu i wytłumaczyłem jej ojcu, że pilnowałem żeby nie piła za dużo i że nie piła - bo to porządna dziewczyna i że to tylko efekt ciągnięcia druta :-o

Gość Uwaga będzie seks
No wlasnie on pali do tego :O Wymyslilam ze zrobie ciasto ananasowe i mu podam przed igraszkami ;)

Gość 25yo
tak na pewno ciasto podane przed igraszkami dużo zdziała! co za półmózgi...

Gość Uwaga będzie seks
A jak 3 dni z rzedu zje ananasy? ;)

Gość Alter ego i tamtego
obleśny temat :O Ale ananas podobno dziala

Gość pokorny
czy tu funkcjonuje cenzura?

Gość Enrico Fermi
Jak najbardziej, funkcjonuje.:o A co do tematu, to czy świnie wybrzydzają, gdy im gospodarz wsypie do koryta? :o🖐️

Gość akina
ja to normalnie nie moge. na sam zapach spermy (moj facet je duzo bialka-ryz,piersi kurczaka, pije soki,bierze odzywki z mlekiem-bo chodzi na silownie)to mi sie wymiotowac chce. az mnie cofka bierze... bleeee... az sie boje ze on te cofke kiedys zauwazy i ze kiedys w lozku zwymiotuje. moge robic loda i wszystko, ale w zyciu bym nie polknela... no i przeciez nie trzeba polykac jak sie loda robi...

Gość pokorny
nie nie trzeba pomysl o tym zeby moze on sam spróbowal swojej spermy? moze wtdy zrozumie Twoje problemy, gorzej jak mu zasmakuje.....

Gość
Pomyślcie jakie katusze muszą przeżywać faceci... Z kobiety ciągle coś wypływa :o...

hej...proponuje podrzucac mu ananasy,moga byc z z puszki...sperma nabierze slodkawego smaku

Gość kobiety kłamią
Jezeli jakas kobieta mowi lub pisze,ze jej smakuje sperma to kłamie w zywe oczy,chyba,ze ma uszkodzony zmysł wechu i jej kubki smakowe w jezyku sa uszkodzone.Sperma sama w sobie nie podnieca,tylko podnieca podiecenie mezczyzny ktory jest zacwycony ,ze kobeita połknie sperme lub tylko potrzyma ja w ustach.