Pedro___18 0 Napisano Luty 1, 2007 jesli macie jakies pytania o prace w angli lub koszta podatki to prosze pisac ja napewno cos odpowiem!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upssssssss Napisano Luty 1, 2007 no to pytam co zabrać ze sobą z Angli żeby móc rozliczyc się w Polsce i jak to zrobic jelśli mój przychód w kraju to były w zeszłym roku 3 miesiące kuroniówki,maz tez nie pracował.teraz jestesmy legalnie zatrudnieni w UK -on od maja ja od wrzesnia...dzieki za odpowiedz-pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanakochana kochana Napisano Luty 1, 2007 kochana payslipy i jeszcze raz payslipy, a o pomoc w rozliczeniu poproś urzędnika z urzędu skarbowego co ten chłopak ma ci pomóc z uk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wewiura Napisano Luty 3, 2007 mam pytanie jestem w ciazy mam zamiar urodzic w angli bo pracuje tutaj i mieszkam od dluzszego czasu czy mozesz powiedziec mi co mi przysluguje tutaj jesli chodzi o kwestie finansowe?jesli nie ty moze wiesz kto mi odpowie na pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od jurta Napisano Luty 5, 2007 Pedro___18 czesc skąd wziąsc formularz EEC1 (staram sie o rezydenta w anglii) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od jurta Napisano Luty 5, 2007 wewiura to wszystko zalezy od tego czy masz juz rezydenta w angli, jak dlugo tu jestes itd z ta katrą rezydenta masz wszystkie swiadczenia/! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od jurta Napisano Luty 5, 2007 upssssssss pieniądze zabierz heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od jurta Napisano Luty 5, 2007 Pedro___18 cos mi sie zdaje ze te pytania chyba cie przerosły hahahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnoczynie Napisano Luty 5, 2007 a moze znasz link zeby sciagnac formularz o ubieganie sie o rezydenta uk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od jurta Napisano Luty 5, 2007 smutnoczynie tez tego szukam to formularz EEC1 podobno jest na stronie www.ind.homeoffice.gov.uk ale za cholere nie moge go tam znalesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Luty 6, 2007 ludzie wszystko sie da znalezc wystarczy tylko troche checi: http://www.workingintheuk.gov.uk/working_in_the_uk/en/homepage/news/announcements/wrs_residency_information.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach