Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa

Czy to są NATURALNE PIERSI??? zobaczcie

Polecane posty

Gość jestem ciekawa

http://www.kobieta.wp.pl/gid,8711555,img,8711565,kat,26315,statp,Z2FsZXJpZVJlZGFrdG9yc2tpZUxld2E,title,W-stylu-retro,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1

Gość reczej nie

Gość upppp

Gość hmm moze ktoś jeszcze odpowie
:)

Gość a ja myslęęęęęę
ze to moga byc jej naturalne moga ale niemusza zapytajcie sie jej to bedziecie wiedziec ;P:d:d

Gość ale implanty nei muszą być
zaraz w rozmiarze D czy E, mogą też być mniejsze B czy C

Gość mi sie wydaje ze sa
naturalne mam wiele kolezanek baaaardzo szczuplych a z duzymi piersiami

tu nie chodzi o wielkość tylko że one sątakie uniesione, to nie jest naturalne, niestety... Popatrzcie na Dodę, ona czy stoi czy lezy to cycki uniesione i \"idealnie\" okraglutkie. Toż to żywe implanty !!! To że ta modelka nie ma jakichśsuper dużych piersi nie znaczy ze nie ma implantów.. Nie wszystkie laski robiąsobie od razu rozmiar D!!! A swojądrogąco to za przyjemnośćdla faceta macaćjakiś silikon, fuj, a kobieta nie ma czucia takiego jak normlanie więc jest lekko upośledzona erotycznie ze tak powiem noi nie mże spaćna brzuchu :P

Gość moim zdaniem sa natralne
nie wyglądają na sylikony, bo podnosie je bluzka, ale widać, że bez niej nie odstają tak jak piłki, tylko zwisna trochę. I ma nisko sutki, tak trochę na dole piersi. Wydaje mi się, ze sa to naturalne piersi. Albo świetnie zrobione sylikony... Jednak prawdopodobieństwo, z etaka dziewczynka trafiła na świetnego chirurga, podczas gdy nawet wielkie gwiazdy hollywood mają z tym czasami problem:o jest małe. Nawet bardzo. Jak dla mnie sa to naturalne piersi. Zawsze marzyłam, zeby miec takie chude, długie nogi i figure modelki:) Niestety, chociaż jestem chuda, mam umięśnione nogi i byb tylko małe B:(

Gość moim zdaniem sa natralne
byb=cyc:p Ale one nie są uniesione:o Właśnie widać, ze unosi je tylko ta bluzka, spaecjalnie po to ma takie gumki pod biustem i jest obcisła, żeby jednak lekko biust trzymać..:o No i ta dziewczyna nie ma biustu większego niż dużeB/małe C. Przeciez ona jest chudzutka, więc od razu piersi wydają się większe. Ale w sumie na pewno nie ma w boiuście więcej niż 87-88cm.

Gość moim zdaniem sztuczne
zbyt idealnie leza, nawet mimo bluzki

Gość no bez przesady kobieto
zadna bluzka ci nie uniesie tak biustu:O ja czesto chodze bez stanika w podobnych bluzkach, mam niewielki i jeszcze (mam nadzieje ze dlugo;) ) bardzo jedrny biust-male B i w zadnej bluzce jesli nie ma kroju gorsetu albo wszystych drutow biust tak nie wyglada... przeciez ona wyglada jakby zalozyla dobry push-up a stanika nie ma... co nie zmienia faktu ze jakby kazdy chirurg robil taki biust to moze nawet bym sie skusila na poprawke za kilkanascie lat;)

Nie sa naturalne. Wyraznie widac, ze sa \'wypchniete\' ku gorze, a to moze zrobic (oprocz silikonow) tylko dobry push-up jak napisala moja przedmowczyni. A ona go nie ma na sobie. Jedna gumka tego nie zrobi, a jak taka gumka istnieje to piszcie - zaraz skorzystam! Moim D przydala by sie taka zaczarowana gumeczka....Och....

Gość małe stężeni trujących składn.
naturalne, która modlka pozwoliłaby sobi niszczyć material i narzędzie swojej pracy jakim jest ciało, pomyslcie

Gość do tej wyżej
dziewczyno, zejdź na ziemię, naprawdę wierzysz w to, że wszystkie modelki mają naturalny biust???????????????

Gość na tych zdjęciach dokładnie
widać, ze one nie są uniesione:O Ludzie!! Przeciez to jest kwestia makijażu itd. Na pokazach im przyciemniają makijażem miejsca, gdzie się biust niby podwyższa, takie triki... I jak się założy obcisłą bluzkę, to się biust podnosi. Poza tym oni jej zrobili zdjęcie jak szła, to pewnie jej się cyc ruszał. No gdzie tutaj jest nienaturlanie uniesiona pierś?????:O Tutaj widać, że ma idealnie prostą linię od klatki piersiowej do piersi, nic jej nie odstaje: http://onethousandmodels.com/fabianasemprebom/fabianasemprebom-img5.html http://onethousandmodels.com/fabianasemprebom/fabianasemprebom-img14.html http://onethousandmodels.com/fabianasemprebom/fabianasemprebom-img11.html http://onethousandmodels.com/fabianasemprebom/fabianasemprebom-img7.html

Gość na tych zdjęciach dokładnie
nie, po prostu jest młodsza i ma inny stanik. WIesz, modelki zaczynają karierę w wieku 14-15 lat, a wiadomo, ze potem kształty się zmieniają. Aloe na inych zdjęciach ma inny biust, normalny. I nic jej nie odstaje, normalnie zwisają jak każde cycki. Jak zawsze się czepiacie. Sklernikova to sobie wszczepiła na starość sylikony, bo to tępe kurwiszcze:o ale nie oznacza to, ze każda modelka ma sztuczne cycki.

Gość no no

Gość nie są
oczywiście że nie są naturalne, to nie chodzi o to czy sterczą czy nie. po prostu dziewczyna, która jest anorektyczką, ma rączki chudziutkie jak patyczki nie może mieć takiego biustu. Biust składa się z tkanki tłuszczowej i przy odchudzaniu chudnie pierwszy.

Gość nie stercza jej tylko
podniosła rece do góry:O ludzie...:o żałośni jesteście:O W takim razie powiedz mi, jak to jest możliwe, ze moja siostra ma rozmier biustonosza 70D????:O Jest chuda jak szczur a cycki ma w rozmiarze D????:O Ona ma 172cm wzrostu i waży 51kg!!!!! A cyce ma rozmiar D. I jej nie wiszą, bo ma dopiero 19lat. A ma większe od tej dziewczyny. No i jakoś nie ma sylikonów:o

Gość większy biust ZAWSZE będzie
wisiał więc nie opowiadaj bzdur! a już w rozmiarze D NA PEWNO

Gość slepa nie jestem
to sa naturalne cycki, tylko podniesione i "scisniete" przez bluzke. Zwroccie uwage na kroj tej bluzki, jest na maxa obcisla.