Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallala

opryszczka dróg rodnych - sromu

Polecane posty

Gość lalalallala

Miałam taką opryszczke. Wbrałam leki. Gin powiedział że już nic nie ma. Co moge zrobić by to nie wróciło? Czy cos brać profilaktycznie?

Gość smaruj sokiem z ogórka

Gość lalalallala
bardzo śmieszne

Gość obserwator 71
powiem skad to masz....otóż podczas oralu twój partner Ci ją podarował.... leczenie jak każdej opryszczki.....tylko zapobiegawczo bo jak jest to musi być. Teraz mozesz ją dalej przekazać następnemu partnerowi aby on mógł z nowu kolejnej itd.....

Gość pod pomaranczowym...
a czym Ci sie to objawialo?? tak jakbys mogla opisac? nie mowie o bablach tylko czy boli/swedzi itp??

Gość llllllllllllllllllaja
wcale niekoniecznie partner, wystarczy ze miala na ustach i przeniosla np reka, ale mozliwe ze od partnera.. i niestety raz zlapana opryszczka zostaje w komrokach nerowych i co jakis czas sie pokazuj. Ja mam srednio raz w roku wlasnie w okresie jesienno-zimowym

Gość lALALALALLA
JA akurat byłam na wyjeździe korzystałam z publicznych toalet, łazienek itp. Sromu opryszczka strasznie boli, piecze, szczypie, swędzi. Jakby kwasem polewać skóre.

Prosze o pomoc . mam opryszczke od 6 dni. dzisiaj zaczynam 3 dzien odpowiedniego leczenia . mam wazne pytanie w ktorym dniu mogłyscie robic siku z ulgą?

mi dermatolog powiedzila ze jak sie ma opryszcze na ustach to ne mozna miec na narzadach plciowych, albo tu sie uaktywnia albo tam. niestety taka opryszcza jest na cale zycie i nigdy nie wiesz kiedy wyskoczy mozesz miec problem podczas porodu i zarazic dziecko podobno. ja mam cale szczescie na ustach od czasu do czasu ale szybko sobie z nia radze biore tabketki heviran i szybko znika, do tego jakas masc.

Kup Deumavan maść. To pomoże Tobie podczas leczenia oraz zabezpieczy na przyszłość. Zdrowa skóra to podstawa by nic nie złapać.