Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CandyFlame

Wasze wymarzone specjalne okazje...

Polecane posty

Gość CandyFlame

Witam wszystkich serdecznie. Ponieważ szukam inspiracji,pomysłów postanowiłam założyc tu temat, mam nadzieje ze obejdzie sie bez idiotycznych komentarzy, bo ja podchodze do tematu powaznie. Mam do Was-forumowiczek,forumowiczów prośbe.Chciałabym abyście napisały/napisali Wasze wspomnienia,marzenia dotyczące rocznic związku,małżenstwa, czy tez innych okazji. Jakie Wasi partnerzy/partnerki zrobili Wam niespodzianki, bądź jakie same/sami im zrobiliście. Albo o czym marzycie, jaki jest Wasz upragniony wieczór spędzony oczywiście tylko we dwoje. Proszę piszcie!

Gość ogif
ja tylko podam antyprzykład na rocznicę wyciągnęłam moje kochanie na spacer, mieliśmy pójść w to samo miejsce gdzie się poznaliśmy, do nadmorskiej cichej knajpki, spacerem przez las szykowałam się kilka dni, jemu nawet trafiło się wolne, wszystko sprzyjało... może nawet... numerkowi w tym pustym, ciemnym lesie a temu mojemu nie spodobało się że w knajpce i sąsiednich jest pełno ludzi, na plażę nie chciał wyjść, co do seksu, też tylko się "odgrażał" byłam wściekła do nieba, po prostu wróciliśmy do domu, teraz widzę... że jeszcze mi nie przeszło

Gość CandyFlame
O kurcze... :( pomysł miałas naprawdę fajny, ahh ci faceci

Gość a ja to bym chciała
żeby moje kochanie spakowało mi torbę, zeby przyjechał po mnie do pracy i powiedział w piątkowe popołudnie: porywam Cię na cały weekend. jakieś cichutkie, urokliwe miejsce na odludziu albo po prostu miły pensjonat w ładnym miejscu...

Gość CandyFlame
To jest tez fajne :) tylko gorzej jak sie nie ma możliwości porwania swojego kochania na jakies odludne miejsce :( pogoda tez nie sprzyja :(

Gość CandyFlame
prosze piszcie !! up up up up

Gość pocztówkaaaaa
ja bym chcialą zeby zrobił cos czego nei spodziewam sie, kiedys przyjechał i powiedzial e mnie porywa w pewne miejsce gdzie bylismy kilka tygodni wczesneij, domysliłam sie to bylo kino co prawda tylko na kilka godzin ale bylo fajne, nieplanowane

Gość zrob tak
no to fajne pomysly maja wasi faceci. Moj tez ma super,odwoluje spotkania bo jedzie zagrac mecza z przyjaciółmi. Na walentynki go nie bedzie,tez musi wyjechac. ale nie polecam,to raczej nie sa moje wymarzone wieczory we dwoje :(