Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwonko

Quinny zapp??????????????????

Polecane posty

Gość zmartwonko

Ma może ktoras z Was ten wózkek??? Jak sie spisuje??

Zapp - jako \"dorywczy\" wózeczek - typowo do samochodu i na bardzo króciutkie wypady jest rewelacyjny. Leciutki, skrętny ;) ale jako typowa spacerówka - wg mnie \"popierdółka\" brak rozkładanego oparcia, brak kosza (co przy odrobinie fantazji mozna dosztukować), nie polecam wieszania jakiejkolwiek torby na rączkach, a do tego przed kupnem zalecam zmierzyć dzieciątko, ale jak by to powiedzieć - od pasa w dół - ten wóżeczek ma wysokie oparcie a podnóżek stosunkowo króciutki i wyższe dzieci muszą siedzieć ze zgiętymi nóżkami ;( i brak pałąku z przudu...

Gość celebre 23
nigdy bym go nie kupila, tam nie ma pozycji leżącej dla dzicka, męczarnia i jest wąski, ma przyjacółka, beznadzieja

Gość meggi981
Ja mam i jestem zadowolona.Tyle ze moje dziecko nie potrzebuje juz riozkladanego oparcia bo siedzi w nim krotko a o spaniu nie ma mowy, uzywam go jedynie na runde po sklepach i rezerwowo mam w samochodzie jak gdzies jade.Ogolnie mowiac wozeczek super bajka, leciutenki, zwrotny .Kosz na zakupy posiada(nie wiem skad w powyzszej opini ze go nie ma i trzeba dorabiac.Lekkie torby tez da sie powiesic na rączkach.Pałąka nie ma ale są pasy ,więc w sumie pałak z przodu zbędny jak na mój gust.Nie nadaje sie racezj na dlugie spacery dla mlodszych dzieci.Ale dla wiecznie rozbieganego 2 latka rewelacja, jedzie sobie chwile w wozku jak nóżki juz bolą.Ja polecam! celebre 23: Nie masz to nie oceniaj. to ze przyjaciolka ma to co? chyba nie ty w takim razie uzywasz.ten wozek jest typu parasolka to trudno zeby był obszerną rozkladaną na wszystkie strony limuzyną.