Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieckaaaaa

jak mam orgazm to popuszczam mocz

Polecane posty

Gość mieckaaaaa

co z tym zrobic?

Gość a ja popuszczam
przed orgazmem

Gość wiki31
jestes pewna ze to mocz? a moze jestes szczesciara ktora przezywa orgazm własnie tak to nie jest mocz tylko bezbarwny płyn rodzaj orgazmu!!!!!! ten temat wył juz tu przerabiany. ja tez tak mam mojego faceta to bardzo kreci no i powiem ze to dopiero jest super orgazm!!!!!

Gość wytrysk moczopodobny
Tez tak mam, to na pewno mocz albo przynajmniej plyn z domieszka moczu bo jak poleci wiecej to ma delikatny zapach moczu. Ale rzeczywiscie uczucie jest podobne do wytrysku (tak mi sie wydaje) bo dzieje sie to nagle w szczytowym momencie i zaraz po tym nastepuje gwaltowny spadek napiecia. Poza tym nie mam problemow z nietrzymaniem, mam tak tylko przy orgazmie

Gość daj mi swój adres
👄

Gość sprzedaje
nocniki w promocji

Gość moze to cos pomoze
'Nie wierzę w takie rzeczy, ale może ktoś z Was zechce wypróbować. Nowenna do św. Judy Tadeusza - - W zupełnie beznadziejnych przypadkach: " Ta nowenna musi być odmawiana, jako modlitwa, 6 razy na dzień, w ciągu 9 dni. 9 egzemplarzy tej nowenny musi każdego dnia zostać wyłożonych w kościele. Sprawa, w intencji której jest odprawiana nowenna, zostanie wysłuchana. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, aby nie została wysłuchana. Nowenna dziewięciodniowa: Aby Najświętsze Serce Jezusa było czczone modlitwą i miłością w każdym tabernakulum aż do końca czasów, Amen. Aby Najświętsze Serce Jezusa było otoczone chwałą i wspaniałością teraz i na wieki, Amen. Św. Judo Tadeuszu poproś za nami, wysłuchaj naszej prośby, Amen. Niech będzie błogosławione Najświętsze Serce Jezusa. Niech będzie błogosławione Niepokalane Serce Maryi. Niech będzie błogosławiony św. Juda Tadeusz na całym świecie i w wieczności. Ojcze nasz... Zdrowaś Mario... Chwała Ojcu... " :D

wydaje mi sie ze ta nowenna nie jest na miejscu....nie mieszajmy to tego Boga...nie jestem swietojebliwa...ale co za duzo to nie zdrowo//// a autorka topiku powinna sie przed seksem wysikac bo facet pewnie ma spory sprzet ktory naciska na pelny pecherz moczowy...ja tez lubie sie seksic jak mi sie chce siku....ale wole sie wysikac niz seksic w moczu...