Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znana16

16 lat i...

Polecane posty

Gość znana16

no tak..postanowiłam że nigdy już tego nie zrobie bez zabezpiecznia, naczytałam się róznych rzeczy w internecie i teraz się boje...ehh uprawiałam to z chłopakiem przez chwile... ale przeczytałam że wydziela się z jego członka jakaś substancja która ma plemniki.... to już jest ok. 10 dni po tym, a wczoraj przestraszyło mnie to że boli mnie lewy jajnik.... ehh !! Co się dzieje? Okres mam mieć za ok.10 dni.... ale do tego czassu nie mogę czekać, testy ciązowe po ilu dniach wykrywają? proszę piszcie na gadu gadu nawet jeżeli będe niedostępna 10157936

Gość no to mozesz sie dopisac ...
do listy GIERTYCHA :D

Gość znana16
aff... no tak śmiać się można, ale jak będe to jest pewne że się zabije, wiadomo teraz ludzie mogą pisać że jestem głupia itp. Żałuje... Wiadomo... ehh ;/ tak racja jestem głupia ale nie pomyślałam nawet .... Nikt nawet nie pomoże, widzę... Trudno... Może Bóg da mi jeszcze jedną szansę...

Na testach pisze że wykrywają ciąże po 6 dniach od zapłodnienia ale raczej trzeba trochę dużej poczekać. Wydaje mi się ze nie powinnaś być w ciąży jeśli miałaś kontakt tylko z tą \"substancją, która ma plemniki\". To mało prawdopodobne, a jajniki może bolą cię bo zbliża się okres. Nie pisz że się zabijesz, gdybyś była w ciąży, młodsze od ciebie rodziły i są wspaniałymi mamami. Tak czy siak nie martw się bo na pewno będzie ok

Gość znana16
aff ulżyło mi lekko :)) dziękuje wszystkim.... Mam nadzieję, że miałam szczęscie. No tak można pomyśleć że taka młoda i już... Ale wiek nie ma znaczenia moim zdaniem... :/ Jestem ponad 2 lata z chłopakiem i wiem że to ten... :) Ale to jest nauczka dla mnie. A czy może to być jakaś choroba?? Oby tylko przedmisiączkowe bóle... ale czy 10 dni przed? nigdy nie miałam...

Gość no to posłuchaj tego
znana16 poprostu stresujesz się i wmawiasz sobie, ze to moze być ciąża, a tak naprawdę nie jest! Nie martw się, staraj się nie myśleć o tym non stop i spokojnie czekaj na miesiączkę! Nadejdzie! Napewno! A na przyszłość...więcej rozwagi!

Gość znana16
fakt... stresuje się, bo wczoraj nawet mnie trzesło... A więcej rozwagi napewno.... już nigdy nie zrobie czegoś czego będę mogła załować. Cieszę się, że są ludzie którzy pomogą :)