Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczek666

moj facet za szybko dochodzi..

Polecane posty

Gość robaczek666

co moge zrobic z tym fantem??za szybko dochodzi a ja nie mam z tego zadnej przyjemnosci seksulanej..bo lubie dlugo sie kochac a on czasem kilka sekund i po..albo doslownie kilka minutek!!to jest moj drugi facet.twierdzi ze za bardzo go jaram..ale juz kochamy sie od kilku miesiecy(no z pzrerwami bo mieszkam gdzie indziej) i nie poprawia sie sytuacja.zwlaszcza jak potem trzeba jakis czas odczekac zeby ponownie cos zadzialalo...co robic??????

Gość adloikowi
musicie wolniej chodzic albo jeszcze dalej mieszkać wtedy wolno bedziecie dochodzic a nie szybko bo szybko dochadzicie jak sie spieszycie a jak sie nie spieszycie to wlno dochodzicie albo wszystko mi sie popierdoliło

Gość robaczek666
hmm..nie rozumiem..o jakie chodzenie ci chodzi??czy dochodzenie??

Gość adloikowi
no kurna tez mi sie popierdoliło ale jestem pracownikiem dochodzeniówki

Gość robaczek666
moze wyjasnisz mi na czym ten problem polega??

witam! kiedyś tez tak miałem (zazwyczaj gdy długo pościłem :P) ale teraz z moja ukochana rodzimy sobie w ten sposób: to ona rządzi w łóżku! to ona wybiera tempo, pozycje itd. gdy jestem maksymalnie podjarany to zazwyczaj kochamy sie na jeżdzca, gdy ukochana wyczuwa ze dochodze zwalnia i w ten sposób mozemy baaardzo długo. gdy ja dowodziłem to było BUM BUM i koniec, :D jakos nie potrafiłem sam zwolnic.. :P

Gość ursuka
robaczku --- po prostu trafilas na krotkodystansowca i ja serdecznie wspolczuje 🖐️

Gość robaczek666
no on mozna tak powiedziec ze wczesniej poscil jakis czas...ale teraz przeciez jest inaczej a wciaz tak samo..i tu jest na odwrot gdy ja jestem na gorze i dowodze to on nie wytrzymuje.gdy on dowodzi to minute dluzej to trwa!?!...nie wiem co robic.moze jakies srodki dobrze dzialaja na opoznienie??hehe

Rady: 1) Seks w kondomie; ale taki seks to tak jakby lizać cukierek przez szybę, więc chyba odpada. 2) Ucisk żołądzi przed zbliżającym się wytryskiem nasienia 3) Pierwszy orgazm faceta poświęcić dla niego, czerpać przyjemność z następnych. Orgazm u mężczyzny nieodłącznie związany jest z ejakulacją. Szybkość regeneracji nasienia uzależniona jest od wieku mężczyzny. I tak: u >20-latka regeneracja nasienia może trwać kilka godzin, u 40-latka kilka dni, u 50-latka tydzień, u 60-latka miesiąc lub wcale. Na dobry seks należy sobie zapracować następującymi warunkami: 1) prawidłowe odżywianie 2) trening rekreacyjny na poziomie potu 3 )higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4) pozytywne nastawieie psychiczne

Gość ursuka
przegrałaś życie 🖐️ zmien faceta bo z tego juz nic nie bedzie

Gość robaczek666
krotkodystansowiec?..qrcze mam nadzieje ze to sie zmieni...poczekam jeszcze..albo kupie sobie wibrator:P

Gość koko ładnie to brzmi
figo fago ma zupełną rację... musisz dowodzic Ty, i w tedy kiedy On juz ma zamiar eksplodowac musisz zwolnic... natomiast jesli on bedzie na Tobie.. sam musi nad soba panowac... nie ma innej rady;) pozdrawiam:)

Gość robaczek666
ale wlasnie ja nie moge dowodzic bo wtedy jeszcze szybciej dochodzi!!wtedy za bardzo skupia sie na widoku:P i na tym co ja robie i nie wytrzymuje..

Gość ursuka
toż mówię, ze już nic z niego nie będzie :O ale ty oczywiscie nie chcesz mi wierzyc zobaczysz kiedys sie przekonasz ze mialam racje

wiec myśle ze nie pozostaje Wam nic innego jak: niech zwali gruche na jakis czas przed bzykaniem, no nie wiem, godzine, dwie.... kupcie jakis żel dający poślizg, wtegy zmniejszają sie doznania i tez dłuzej to wszystko trwa. albo gumka tez opoznia!

Gość robaczek666
jak mozna zmienic sobie od tak faceta.ktorego sie bardzo kocha..pzrez to ze za szybko dochodzi?!?????

Gość robaczek666
dobra..dzieki..zobaczy sie co da sie zrobic:P

Gość robaczku
ROBACZEK, spróbujcie prezerwatyw durexa - max love, czy cos w tym rodzaju, podobno dobrze skutkuja. Z tym, ze Ty powinnas dowodzic tez racja, ja potrafie "kontrolowac" orgazm partnera, przerywac w odpowiednim momencie po prostu i to też znacznie wydłuża stosunek ALE ciężko sie kochać skupiając na tym, żeby on za szybko nie doszedł;) To sciskanie jader tez podobno prawda i mocny uscisk przy nasadzie penisa, opozniają wytrysk. Wciągnij go w to, niech też nad tym pracuje, żebys Ty nei musiala sie sama wszystkim zajmowac. No i czesto się kochajcie!!! Jak kocham się z moim drugi raz pod rząd ( po około 20 min) to może znacznie dłużej :D

Gość robaczek666
tez bym tak chciala po 20 min co co chwile..ehh :( ale to chyba poczeka..a sciskanie sie wyprobuje..i strasznie jest denerwujace czekanie co chwile!!!

Gość fdsfgdg
kup sobie kajdanki i go skuj do łużka tak żeby nie mógł wyjść. Wtedy niech się spóści 5razy a ty bendziesz zadowolona tyle że to wyjdzie troche na gwałt