Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SCHUDNAC 10KG W DWA TYG

Kto chce odchudzac sie ze mna?

Polecane posty

Gość jop
tylko jak?

Gość escehaaa
ja chcę 6 kg w 2 tyg Jaką dietę proponujesz?

ja proponuje jesc raz dziennie TYLKO jakas zupe.. nie wiem czy jestescie w stanie wytrzymac ale ja juz probowalam i da rade;) raz schudlam 7 kg w tydzien ...i niech mi nie wmawiaja ze to tylko woda bo widac bylo odrazu ze schudłam i wcale tak szybko nie przytylam bo po jakis dwoch miesiacach jak sie zapuscilam...

Gość escehaaa
a ile ważysz i ile masz wzrostu?

Gość supergirl26
A może zamiast zupy będziesz piła wodę.Zupa ma przecież tyle kalorii.........Aż talerz dziennie?Co najwyżej talerz na tydzień!!I Ty chcesz schudnąć?

Gość mądre
ja mam pomysl następujący: sniadanie: jogutr lub ser biały 150 g obiad: zupka lub kawałek rybki lub pierś z kurczaka w miedzyczasie duuużo wody uda się?

Gość to the sky 21
do MADRE tak, ale potrzeba tez witamin, przegryzaj czasami marchewke surowa, albo jablko (wypelni pusty brzuszek), mandarynki, moze jakies orzechy, ale niesolone, dodadza energii

do Madre: jasne ze tak;) a ty madralinska supergirl26 nie krytykuj! wyobraz sobie ze schudne jedzac AZ talerz zupy!

Gość zuzalcia
ja tez chcę z wami schuść!!!!!

Gość zuzalcia
jestem z wami

Gość AŚKA44
witam dziewczyny jestem 7 dzien na glodowce leczniczej schudlam 6 i pol kg i mam zamiar wytrwac przynajmniej 21 dni musze schudnac jeszcze 20 kg wierzcie mi czuje sie swietnie mozna zyc bez jedzenia a po takiej glodowce nie ma nigdy efektow jojo

ZAPRASZAM;) ja mam dwa tyg bo przyjezdza moj facet i chce schudnac;d bo przed wyjazdem jego bylam na diecie i wazylam 65 kg a teraz 70 wiec jezeli schudne te 5 kg to bede zadowolona ale bardziej jestem za 7-10;)

AŚKA44 -- myslisz ze uda mi sie schudnac 10 kg w dwa tyg..? jedzac np pomidorowke na kostce rosolowej bez makaronu albo kapusniaka?

AŚKA44 -- gratukuje wytrwałosci;) i zycze dalszych sukcesow

Gość zuzalcia
mi chyba brak odwagi, boję się, że nie wytrzymam na tej głodówce....Ale to zupełnie nic nie jesz

Gość kingusia_82
Cześć wszystkim!!!! Chetnie się do was przyłączę Raz mi sie już to udało 8 kg mniej za 1,5 m-ca moj ślub- trzeba cos z soba zrobic HELP!!!

Gość zuzalcia
spróbujmy razem

Gość Takie triko.
Da sie Zrob sobie zupe na caly dzien, gar 5 l wody 2-3 buliony 100 g warzyw suszonych (nadaja pyszny smak zupie) przecier pomidorowy pudliszki 80g Zupa ma 250 kcal a zajebista jest, smaczna, gesta bo te warzywka pecznieja, suszone bez chemii, mozesz smialo jesc Herbaty, woda, i da sie przezyc bez problemu Mozesz zjesc 3 jablka, co drugi dzien

Gość supergirl26
Powalona banda anorektyczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość escehaaa
supergirl26 powalony grubasie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wez spadaj supergirl;| my w przeciwienstwie do ciebie chcemy jakos wygladac i czuc sie dobrze a ty najwidoczniej nie musisz wiec czeego tu szukasz;| Dziewczyny uda nam sie;)

Gość supergil26
Ważę bando kretynek 55kg przy wzroście 173cm.Nie sądzę żebym była gruba,ale w waszych chorych anorektycznych glowach to pewnie masakrycznie dużo co?

Gość lorunia
super girl tak tak 5 kg, heh anomimowo to ja mohe napisac ze waze 48 przy wzrosice 168 :-D heh smiesna jestes jak tyle wazysz to co tu robisz? czyzby anoreksja? a moze bardziej proawopodobne male klamstwo i mala nadwaga cie tu przyciagnely?

Gość mądre
ja juz po śniadaniu czyli jogurt, zaczełam dzisiaj bo jak to bede odkładać to bede sie coraz bardziej pogrążać, a po za tym jutro ide na imprezę i chcę się wyszaleć, mam nadzieje , zę choć trochę brzuch mi się spłaszczy po lekkim jedzonku. Dajcie znać:)

Gość reni202
Ja na śniadanie jem 2 kromki chleba razowego z serkiem szynką i warzywami;) plus jajecznica ;) a nie tylko jogurt jak mieć siłę w pracy;) mimo iż pracuję w biurze i mam siedzący tryb życia to śniadanie jem obfite;) ogólnie odchudzam się wraz z suplementacją African Mango http://afrikanmango.pl dużo również się ruszam! a to podstawa odchudzania!