Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znana

czy objawem ciąży jest ból brzucha ??

Polecane posty

Gość znana

czy objawem ciąży jest ból brzucha ?? Bo kilku dniach ?? czy to tylko zbliżający się okres ??

znana po co zakładasz tyle tematów już ci napisałm w poprzednim że u niektórych kobitek tak jest... czy nie chcesz byc w ciązy?????????? ile masz latek

Gość znana
aff :/ lepiej nie wiedzieć ile, zaraz posypie się tona komenatrzy że jestem głupia itp ;/ 16 ;/ pffff..

Gość Madziaaaaaaa
Co za głupota ! Objawem ciąży nie może być ból brzucha,a przynajmniej nie zaraz po kilku dniach. Będąc w ciąży nic nie czujesz na początku zaraz po zapłodnieniu. Boleć może jedynie po kilku tygodniach jak dochodzi do poronienia.

i tu jestes madzia w błedzie mnie bolał i jest ok jestem 11 tygodniu ciązy i wszystko rozwja sie prawidłowo nie każda jest taka sama pamietaj to nie schemat

Gość Madziaaaaaaa
A jeśli można wiedzeić to po jakim czasie po "tym" stosunku po ktorym doszło do ciąży Cię bolało? I czy to było np całe podbrzusze czy tylko jajnik czy co? Pierwsze słyszę o czymś takim:/

Gość Madziaaaaaaa
Skoro to były dni płodne bo planowałaś ciążę, wiec to mógł być ból przy owulacji :) jajniki bardzo często wtedy nie tyle bolą co jakby kłują:) tak czy siak gratuluje potomstwa;)

Gość wanileczka
Madziaaa,ja tez staram sie o dziecko i wiem dokladnie kiedy mam jajeczkowanie i musze ci powiedziec,że występuje coś takiego,jak ból przy zagnieżdżaniu się jajeczka inaczej mówiąc-implantacyjny.Występuje on ok.6 dni po owu jeśli dojdzie do zapłodnienia,co nie znaczy że musi skończyć się ciążą.Ja właśnie tak mam i mimo zapłodnienia nie chce się zaimplantować.Nawet w tym dniu oprócz bólu podbrzusza,zawsze jest mi niedobrze i mam zawroty głowy.Tak więc każda z nas jest inna :))

Gość scheris
Witam mam pytanie poniewaz czuje leki bol w podbrzuszu ktory promieniuje na krzyze ale nie taki sam jak przy okresie a odstawilam taqbletki anty 5 lipca konczac opakowanie 8-ego dostalam okres a z mezem kochamy sie codziennie i zastanawiam sie czy moglam zajsc w ciaze nie wiem jak to jest po talbetkach bo cykl jest rozregolowany co o tym myslicie?

Gość Megera
Hej ! Mam takie pytanie. Tydzień temu współżyłam z chłopakiem, tzn tego nie można nazwać współżyciem w sumie, bo to było kilka hmm.. ,,wejść'', z trzy, cztery. Pewnie panikuję, ale od wczoraj popołudniu boli mnie brzuch, lekko, ale cały czas, z niewielkimi przerwami. Czy jest to możliwe, żeby miało to jakiś związek z ciążą ? Wczoraj było mi też trochę niedobrze, ale kilka dni wcześniej miałam biegunkę, a u mnie w domu ktoś było chory na grypę jelitową. Czy możliwe, że po prostu poczułam się gorzej i teraz mnie nadal boli, bo się boję czy bardziej prawdopodobne jest to, że ma to coś wspólnego z ciążą ?

Gość gość
1 sierpnia wspolzylam z chlopakiem. mam dopiero 16 lat i nie chce zostac mama. strasznie boli mnie brzuch juz drugi dzien. ciagle chodze siku. czy to objawy ciazy ?

Gość gość
boli mnie brzuch od połowy kwietnia czy tą są objawy ciąży ? czy jajniki kulkują ?

Gość gość
Hej dziewczyny. Ja natomiast chciałabym wiedzieć co sądzicie. Miałam okres 4.01-9.01 i od tamtej pory ciągle mam bóle w podbrzuszu .. to normalne ?