Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupełnie nie wiem coooooooo

prezent na 2 urodziny dla dziewczynki-POMOCY

Polecane posty

Drogie mamy potrzebuje pomocy,a mianowicie pomysłu na prezent dla 2-latki.Wy najlepiej wiecie co moze takiemu dziecku się przydać. Bo ja w sprawie dzieci jestem zielona. Więc proszę was o pomoc.Dodam że nie jestem gotowa na coś drogiego.

zupełnie nie wiem coooooooo jestem mamą 2,5 letniej dziewczynki i proponuje ci kupić jej maskotkę-teletubisia cena to ok.25-30 zł.,dzieci w tym wieku szaleją na punkcie teletubisiów....moja córka ma po prostu na ich punkcie fioła,bardzo lubi oglądać je w tv i strasznie się ucieszyła jak dostała taką maskotkę w prezencie

Ja znam rodzinę,która wprawdzie nie na urodziny ,ale na gwiazdke zażyczyła sobie,aby chrzestny kupił dla ich 2,5 rocznej córki ....lalkę Barbie!! I to z zastrzeżeniem,że ma być orginalna,bo taka podrabianą już ma!! :o

dzięki to jest pomysł! wiem że ona ogląda takie stworki -jest ich 4 .Zielony,czerwony itd czy to sa te teletubisie? wiem że jak to leci to jest szczęsliwa

Gość mama teletubisiowej fanki
Z tymi maskotakami teletubisi bym nie ryzykowała(pewnie je ma) może podpytaja rodziców Proponuj parasole z teletubisiamy-napewno sie ucieszy http://www.allegro.pl/item159326495_nowa_oryginalna_parasolka_teletubbies_teletubisie.html puzle są odpowiednia dla dwulatki http://www.allegro.pl/item159326495_nowa_oryginalna_parasolka_teletubbies_teletubisie.html a z tym fotelem to bedzie strzał w 10 TELETUBISIE fotel FIOLETOWY duzy teletubis OSTATNI (numer 161731998)

Gość okropny ten fotelik
Tak, te cztery kolorowe stworki to Telebubisie :)

Gość mama teletubisiowej fanki
moja córa uwielbia w nim siedzieć,dodtała go na mikołaja i była bardzo HAPPY

teletubis jest nr 1 zdecydowanie:-) moja ma \"lale\" i spi z nia:-) moga tez byc wszelkiegp rodzaju lalki typu \"baby born\",z tym,ze oryginl czy nie -to dla 2 latki nie ma zadego znaczenia:-D takze pluszowe misie itp. najlepiej jednak spytaj rodzicow- przykladowo moja corka posiadala przed gwiazdka mnostwo pluszowych zwierzatek,wiec prosilam wszystkich,zeby kupowali cos innego. szczegolnie,ze wieczorem zwykle mamy spory o to,kto z nia bedzie spal:-) takze teraz spi z lala:-)

A może drewniany wózek dla lalek? Moja chrześnica była zachwycona. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.