Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość athinula

ile staraliscie-staracie sie o dziecko???

Polecane posty

Gość gość
gość z 16:19 - a badania robiłaś? wszystko jest okej? moja znajoma stara się już 4 rok. ale wiem, co u nich nie gra- kochają się mechanicznie. głównie w okresie owulacji, przez resztę cyklu nie. ostatnio jej mąż po pijaku wyznał, że nawet mu się nie chce, bo nie czuje się pożądany jak kiedyś i widzi, że ona się z nim kocha tylko po to, by mieś dziecko i żadne z nich nie ma z tego przyjemności. może u was jest podobnie? może dobrze byłoby wprowadzić coś nowego? chociażby jakieś scenki? role? a może spontaniczny sex w lesie na spacerze? to podnosi adrenalinę :) trzymam za was kciuki :)

Po pierwsze luz,psychika naprawdę blokuje.Ja ostatnio myślałam ze jestem w ciąży,zrobiłam test i za kilka gorz. okres.Ja naprade miałam hormony w nieładzie ale udało sie odrazu.

Gość gość
Hej dziewczyny, ja mam 32 lata i 3 lata jestem po slubie, staramy sie z mezem dluzszy czas i nic z tego ;( myslalam ze latwiej bedzie.. cykle mam regularne, badania zrobilam i jest ok, nastawiam sie kazdego miesiaca ze zajde w ciaze, potem rozczarowanie i placz ;( Rodzina pyta czy sie staramy, wsrod znajomych, kuzynek itd co chwile dziecko lub wiadomosc o ciazy.. Coraz trudniej to znosze i juz sil mi brakuje Pozdrawiam wszystkie starajace sie Justyna

Gość gośćlaura
Czesc,kiedy nie chcialam zaszlam w ciążę,bralam anty piguly,ale wzielam antybiotyk,wpadlam,a jak chce to nic porazka cztery lata i guzik bez zadnych zabezpueczen,a myslicie ,wiek,to bujda znam co po 40-50lat rodza zdrowe dzieci,niewiem co jest grane

Gość Cleo1976
To tylko propaganda producentów środków anty, że dzieci rozsiewają się tak łatwo, jak dmuchawce.U młodych, zdrowych kobiet znających swój cykl (i współżyjących w odpowiednim czasie)powinno to zająć mniej więcej 3-4 cykle.U nieco starszych czy też po odstawieniu pigułek-około roku.U pozostałych, tj.z problemami zdrowotnymi czy też po prostu współżyjących "na ślepo" bez zabezpieczenia-wskazaniem do pójścia do lekarza są dwuletnie starania bez powodzenia.

Gość Cleo1976
Ps.Pamiętajcie, że stres, leki czy też niezdrowy tryb życia (przemęczenie, nadwaga, nałogi, zła dieta) też mogą wpływać hamująco na płodność-zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Gość gość
Witam, ja z partnerem staramy sie od 7 lat i nic.