Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliskamala

Onanizm dzieciecy

Polecane posty

Gość sliskamala

Mam takie nietypowe i troche wstydliwe pytanie. ale zaczne od poczatku. Bedac dzieckiem sciskalam mocno uda i osiagalam hmmm.. cos w rodzaju orgazmu, orgazm? pulsowanie w okolicach narzadow pluciowych. Robie to do dzis i niestety wspolzyjac z chlopakiem nie moge osiagnac normalnego orgazmu, jedynie dzieki "onanizmowi". czy ktoas z pan ma podony problem? co mam zrobic w takiej sytuacji? czy pomoc moze tylko wizyta u seksuologa?

Gość ja tez kiedys sie
onanizowałam,ale szybko mi przeszło,teraz wszystko jest ok. spróbuj przestać to robić,bo to chyba jest już uzależnienie.Jednak troche dziwne ze nie mozesz osiągnąć orgazmu uprawiając seks z facetem

Gość sliskamala
problem jesttaki ze nie onanizuje sie "normalnie" np palcem... tylko jak sciskam uda... :o hmmm... no wlasnie moze osiagam tylko jest on tak delikatny ze nawet nie wiem?

Gość zaniepokojona 21
wiesz co, jak bylam mala to bardzo czesto sie masturbowalam, wkladalam sobie np poduszke miedzy uda , sciskalam ja i "jezdzilam". mam faceta od ponad 3 lat, na poczatku sex byl przyjemny ale nie mialam nigdy z nim orgazmu, a czasem nauczylam sie innej formy masturbacji i zawsze podczas stosunku musze sobie dopiescic lechtaczke aby dojsc, chyba tylko 2 razy mialam orgazm bez mojego udzialu,ale wtedy mialam dluuga przerwe w samozadowolaniu sie

Gość ja tez kiedys sie
i nigdy nie miałam orgazmu podaczs normalnego seksu?nie mozesz sie powstrzymac od robienia tego.Moze wyprobujcie z facetem jakies pozycje w ktorych latwiej be3dzie ci osiagnąć orgazm łechtaczkowy,mi jest najlepiej i zawsze mam orgazm jak kochamy sie w pozycji klasycznej

Gość tylko dlaczego dzieci
to robia? To sa jakies zaburzenia emocjonalne czy co?

Gość sliskamala
myslalam o orgazmie lechtaczkowym.. tylko jak mam go osiagnac jak nawet nie lubie gdy mnie facet tam dotyka. kurcze jestem jakas zwyrodniala :o hmm.. moze sprobuje sie powstzymac od "onanizmu" i wtedy sie uda? to moze byc mysl.

Gość zaniepokojona 21
no wlasnie , jak mialam orgazm bez swojej pomocy to tez to bylo w pozycji klasycznej. musisz sie odzwyczaic takiego sposobu osiagania orgazmu, tylko to pewnie troche trwa:/ moze sprobuj dotykac sie, sprobuj onanizowac sie palcem az dojdziesz, a potem pokaz swojemu chlopakowi jak ma to robic

Gość sliskamala
nie wiem dlaczego dzieci to robia, nie wiem dlaczego tak robilam, zawsze sprawialo mi to przyjemnosc, moze jakies zaburzenia. szukalam w internecie jakis informacji na ten temat ale nci nie moge znalesc.

Gość sliskamala
zaniepokojona probowalam sie masturbowac palcem kilka razy ale nie udalo mi sie osiagnac takie uczucia jak sciskam uda. sprobuje odzwyczaic sie onanizowac a jak to nie da to w koncu wybiore sie do seksuologa. bo chyba innej rady nie ma?

Gość zaniepokojona 21
a jesli mozna wiedziec , ile masz lat i od jak dawna uprwiacie sex

Gość ja tez kiedys sie
a moze problem tkwi w tym że masz nieodpowiedniego partnera,poprostu nie jest wstanie podcienić Cię na tyle żebyś mogła osiągnąć orgazm. Musi kombinować,aż znajdziecie jakiś sposób no i koniecznie przestań sie sama zaspokajać,ja też czasami jak sobie zrobię dobrze sama to nie ma mowy żeby tego samego dnia czy nawet następnego miała kolejny orgazm,tak już niektore z nas mają,nie są na tyle gorące żeby uprawiać seks kilaka razy pod rząd

Gość zaniepokojona 21
a jeszcze apropo masturbacji palcem to jak to probowalas robic? bo ja np dochodze tylko wtedy jak pocieram palcem lub palcami lechtaczke, wkladanie paluszka do srodka jakos nie sprawia mi przyjemnosci (chyba ze kto inny go wklada:))

Gość sliskamala
mam teraz 18 lat, ogolnie wspolrzycie zaczelam bardzo wczesnie, teraz mysle ze o wiele za wczesnie bo w wieku niespelna 15 lat :o i to zycie seksualne nie bylo zbyt udane a z pierwszym facetem bylam 3 lata. z obecnym chlopakiem sex uprawiam od jakis 6 miesiecy. zaczelam sie "onanizowac" jakos w podstawowce, chyba 7-8 lat.

Gość ten sam temat jest na interii
:)

Gość ja tez kiedys sie
no i tutaj może buc problem,szybka jesteś

Gość sliskamala
mi draznienie lechtaczki nie sprawia przyjemnosci, najbardziej unerwione mam wejscie do pochwy.

Gość zaniepokojona 21
to jeszcze nie ma co panikowac:) jestes mlodziutka i wszystko przed Toba. po prostu staraj powstrzymywac sie od masturbacji i dajcie sobie czas, 6 miesiecy to w sumie troche malo aby sie dotrzec

Gość sliskamala
ja tez kiedys sie chodzi ci o to ze zbyt wczesnie zaczelam zycie seksualne? wiesz, tez tak mysle ze to mialo duzy wplyw na dzisiejsza sytuacje.

Gość sliskamala
zaniepokojona hmm.. moze masz racje. sex z obecnym partnerem sprawia mi bardzo duza satysfakcje. wczesniej myslalam ze nie mam orgazmu poniewaz facet nie potrafi zrozumiec moich potrzeb ale teraz jest inaczej. chlopak doskonale mnie rozumie, ale moze jednak potrzeba czasu.

Gość zaniepokojona 21
a chlopak ile ma lat? jakie ma doswiadczenie? moze jakies poradniki by wam sie przydaly albo cos w tym stylu;)

Gość zaniepokojona 21
tak na marginesie to ja ze swoim dopiero po ponad roku mialam orgazm

Gość ja tez kiedys sie
nie wiem,ale myślę że uprawienie seks w tak mmłodym wieku musi zostawić jakies piętno. Jedyna rada,powstrzymać się od mastrubowania i próbować,próbować. Wszystko bedzie dobrze,przekonasz sie,no i nie stresuj się,nie mysl o tym czy tym razem bedziesz miała orgazm,poprostu poddaj sie chwili

Gość sliskamala
chlopak jest rok starszy odemnie i ma na pewno mniejsze doswiadczenia niz ja. ale to nie o to tu chodzi. moj wczesniejszy partner mial ogromne doswiadczenia i nic z tego dobrego nie wyniklo :o po roku dopiero? w takim razie u mnie wszystko jest na dobrej drodze :) zaczynam miec nadzieje :)

Gość Bazi kotek
Hm...myślę,ze jest wiele kobiet,które mają podobne problemy.Ja też tak robiłam w dzieciństwie:P(nie sądzę,że to zaburzenia-raczej dziecięca ciekawość w poznawaniu siebie)Trudno się odzwyczaić od takiej formy masturbacji,przyznaję.Mi jakoś udało się zmienić formę pieszczot-nie mocne ściskanie ud,a raczej napinanie mięśni w pozycji"na żabkę",plus zabawianie się łechtaczką..i jakoś można dojść:)Pozycja o tyle komfortowa,że partner może się z Tobą kochać,a Ty w tym czasie sama ze sobą.Trudno tu coś poradzić,bo każda kobieta jest inna i inaczej osiąga rozkosz.Popróbuj różnych pozycji,potrzeba do tego czasu,ale myślę,że warto....

Gość sliskamala
bede sie starac powstrzymywac, tylko nie wiem jak przespe dzisiejsza noc jak mam tak ogromna ochote na sex :) pietna na pewno jakies jest, moze wlasnie brak orgazmu a moze cos jeszcze innego wyjdzie z wiekiem? kto to wie. ale nie cofne juz czasu.

Gość zaniepokojona 21
a jak wyglada pozycja na zabke?:) tak z ciekawosci pytam

Gość sliskamala
tez jestem ciekawa :) bo pojecia nie mam :)

Gość sliskamala
dziekuje za wszystkie wypowiedzi 🖐️

Gość zaniepokojona 21
milej nocki;)