Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARTURRONI

czy ona mnie zdradza?

Polecane posty

Gość ARTURRONI

jak uwazacie...?... jestem za granica od 2 lat, a w polsce mam dziewczyne. widujemy sie co okolo 3 m-ce, moze nawet mniej. ale nie moge przestac myslec o tyz ze ona mnie tam zdradza... zwlaszcza, ze moja poprzednia dziewczyna to robila... co powineinem zrobic? moze zabrac ja do siebie? dodam, ze jest bardzo ladna, zgrabna, inteligentna i wogole naj... i nigdy przede mna nie maiala i nie spala z nikim innym...

Gość purrr
na bank masz rogi stary ma ciasna wagine wiec jezdza na niej jak na mlodej kobyle. pozdro

Gość ManFo
Na bank Cię zdradza.Lepiej wracaj.C h u j z kasą.Wróć biedny ale będziesz miał jeszcze panne :)

Gość ja_27
oj człowieku! a czy Ty ja zdradzasz?to, ze Twoja poprzednia dziewczyna to robila, nie znaczy, ze kazda taka jest! moja facet byl za granica poltora roku i ani przez glowe nie rzeszla mi mysl o tym, zeby go zdradzic!!!!! Za bardzo go kocham! przetrwacie!Z tego co piszesz to madra dziewczyna!nie byle kto :) powodzenia zycze :)

Gość purrr
przestan go czarowac dobrze ze wogole go poznaje w natloku penisow atakujacych z kazdej strony ma 3 w pelni konkretne otwory wiec co sie bedzie szczypac rogoacz jestes jak nic szukaj nowej ta juz nawet nie wie jak wygladasz...

Gość lady28
ja tez uwazam, ze to wcale nie oznacza, ze jesli tamta cie zdradzala to i ta musi. sama mam chlopaka za granica i ani mi do glowy nigdy nie przyszlo zeby go zdradzic!!! never!!! za to nie jestem pewna czy on ataki swiety tam jest...?... ;-/

Gość ARTURRONI
Ja jej nie zdradzam. Nie ma mowy. Bardzo ja kocham... :-) Nie powiem, zebym nie miał tu okazji... Ale nigdy jej nie zdradziłem.

Po prostu zacznij jej ufać i zamknij się(sorry jak Ciebie uraziłam) bo ona wcale ni ebyłaby szczesliwa że uważasz że ją zdradzasz. oskarżając ją ranisz... Uwierz mi mam chłopkaa co prawda mieszka tylko(w porówannaiu do Ciebie) tylko 300km ode mnie i też słysze że go zdradzam. Po prostu zamknij się i zacznij kochać tak jak powinieneś.