Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babetkaaaa

Tabletki raz jeszcze! szybkie pytanie

Polecane posty

Gość Babetkaaaa

Czy tabletki anty (Cilest) mozna przyjmowac po jedzeniu, nalezy odczekac np po kolacji to czy mozna je przyjac bezposrednio po posilku? Pytanie nr 2: czy mozna je np popic mlekiem?

możesz po jedzeniu przed jezdiniem i w trakcie przezuwania obiadu;) nie popija sie żadnych leków mlekiem

Gość Babetkaaaa
dzieki Mia, jeszcze jedno pytanie, jak to jest z alkoholem? czy moge np wypic 2 piwa a pol gdoziny potem przyjac tabletke? nie znalazlam tych informacji na ulotce

jakby tyle informacji bylo to by byla ksiazka a nie ulotka:) mozesz. alkohol nie wplywa na dzialanie.. wplywa jezeli przesadzisz i zwymiotujesz, ale w innych sytuacjach nie ma interakcji:)

Gość Babetkaaaa
dzieki dziewczyny:) mam obawy przed piciem alkoholu, gdy biore tabletki, mam tez czasem wrazenie, ze jak zjem posilek, to tabletka nie wchlonie sie odpowwiednio. A ryzyko jest duze, wiec wole sie upewnic.

nic w przyrodzie nie ginie:) w zoladku tym bardziej:) to taka mala przetwornia ktora niczego nie zapomni strawic.. slodyczy niestety tez:P

Gość Babetkaaaa
nelke,o ile wiem, tabletka wlasnie nie powinna byc strawiona, ale powinna wchlonac sie w zoladku

dzieki Pszczolka;) tak wlasnie musi byc:) najpierw sie trawi i rozklada na malekawaleczki a w jelitach sie wchlania..