Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mem

novynette a................

Polecane posty

Gość mem

a ja mam takie pytanie. Ktore z Was bierze Novynette? Ja wzielam dopiero 1 opakowanie it eraz mam 7-dniowa przerwe, w casie ktorej miał się pojawić okres. Pojawil sie 3 dnia, ale byl baaardzo skapy(jak nigdy!!) i juz sie skonczyl.. od jutra zacznyam 2 opakowanie. Czy to normalnie, ze po pierwszym moze byc tak dziwnie? Czy ktoraś z Was tak miała? aa i dodam ze bolą mnie piersi, a dokladniej to brodawki, czasem nawet zakłują..no i obrzmiały, są jakby większe..przez co mam inne dodatkowe mysliiiiiiii............. co o tym sądzicie? wiem,ze przy stosowaniu tych tabletek, piersi moga się troche powiekszyc, ale czy to już po 1szym opakowaniu?

Gość elllllia
to normalne duze prawdopodobienstwo ze juz zawsze jak bedziesz brac tabsy bedziesz miala skapy okres a co do piersi to staja sie one bardziej wrazliwe dlatego mozesz odczuwac bol i tak moga juz po 1 opakowaniu sie powiekszyc pozdrawiam i milej nocy

Gość mem
ale tak bardzo skapy, że szok! prawie jak nie krawawienie.parę kropelek przez kilka dni, naprawdę. stresuję się.. zwlaszcza, ze parę dni temu strasznie ukłuło mnie coś w brzuchu..... moje obawy sa zwiazane z tym, ze jakies 3 m-ce temu uprawialam coś jakby petting pd prysznicem..co prawda bylam potem u lekarza, on ciazy nie wykrył (a może nie badał mnie pod tym kątem? ale widocznie wykluczył) i przepisał te tabletki.. no i jak czytam te wszystkie objawy na forach to jakby sie zgadzaly...mam wiekszy brzuch i w ogole...te piersi i wszystkooo....