Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa_i _to _jak

czego nie wyobrazacie sobie podczas stosunku????????

Polecane posty

Gość ciekawa_i _to _jak

No bo ja niby pozycje mam wycwiczone calkiem dobrze......ale laski mu nie zrobie, tylka nie wylize(przeczytalam o tu o tym, beeee) bo to juz dla mnie zbyt ochydne i ponizajace....... a co wy na to, bo slyszalam ze niektore to tylko przy zgaszonym swietle i przykryte........to juz lekkkka przesada:)

Gość iza28
robie laske i tylek lize ;) ale kupy bym nie zjadla..

Gość iza28
gdyby sie tu jakis podszywacz nie trafil to bysmy sie bardzo wszyscy zdziwili :)

Gość ciekawa_i_to_jak
musze was zasmucic bo nie jestem podszywaczem, jestem po prostu ciekawa, bo jak do tej pory juz pare razy mi szczeka opadla przy czytaniu tutejszych wypowiedzi i tematow........... ja myslalam ze jestem "skromna w lozku ", ale sa jeszcze gorsze skrajnosci wiec stwierdzilam ze nie jest tak zle:)))))

Gość Enrico Fermi
Nie wyobrażam sobie seksu w pociągowym sraczu. Chyba że mówimy o czymś w rodzaju TGV :classic_cool:

Gość lolakam
ja wszystkie pozycje, laske tez, ale nie polkne spermy... bleee

Gość Enrico Fermi
Jak można sobie nie wyobrażać laski, jakieś p.o.j.ebane jesteście.

Gość siup
seks waginalny w kazdej pozycji, seks oralny w obie strony, seks analny rzadko ale jest - nigdy bym nie polknela spermy przy lodziku -na sama mysl chce mi sie wymiotowac

Gość mofrea
...a ja połykam. czasami, nie często, bo mnie to później troche w gardło drapie przez pare minut. ale nie uważam, żeby to było obrzydliwe jakieś albo bez szacunku, a na pewo frajde robi mojemu facetowi. Lasak - normalna rzecz, którą kocha każdy facet!

Gość mofrea
tzn. laska! he he nie zrobiłabym nigdy potrzeby fizjologicznej na faceta ani nie pozwoliłabym na siebie!! ochyda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciekawa_i _to_jak
no wiec Singapur-seks oralny jest nielegalny za uprawianie seksu oralnego w Południowej Dakocie grozi... 10 lat więzienia w Utah "tylko" sześć miesięcy W Illinois i Ohio mężczyzna może sprawiać kobiecie przyjemność, sytuacja odwrotna jest już przestępstwem. Nowy Jork - uznaje seks oralny za wykroczenie w Polsce panuje stwierdzenie , ze to rozrywka godna "dziwki i pedała" no i takie tam wiec jak narazienie kusza mnie laski:))

Gość gość
Nie wypije spermy, moczu, nie zjem kupy, nie dam sobie przypiąć metalowych zabek do cyca i do waginy. Reszta do zrobienia :classic_cool:

Gość bdsmmmm
to fajnie bo kupiłem nowy bicz

Gość fujjjjjjjjj
no ja naszczęscie takich zeczy nie robie choc mój mąż by chciał niech spada na szczaw

Gość gość
Biczowanie moze byc sympatyczne :classic_cool:, w ogole delikatne SM mi sie podoba:D

Gość gość
Wiesz co? Srednio mi sie to widzi. Probowalam, ale wole zeby to pozostalo w strefie prób. Chce miec ladny anus, a nie jakis wywalony na wierzch i opuchniety, jak na niektorych filmach:o

Gość ciekawa_i _to _jak
hmm, kto z was dostal propozycje trojkacika?? co byloby lepsze? dwie babki czy dwoch facetow? dziwne....ale ja wolalabym jeszcze jedna kobiete.......chyba ........bo nie jestem pewna czy bym sie na to odwazyla :-/

Gość b.k ona
mam kochanka spotykamy sie on mnie nauczył prawdziwego seksu i tego gdzie jest delikatnie jak i ostro robie wszystko co mu sie podoba jestem uległa połykam sperme lize odbyt ,jadra , robie ostre i głeboki lody , uwielbiam seks analny i lubie ostry seks ( bez sado maso -oczywiscie)na wszystko sie zgodze (bez jedzenia kupy) uprawiałam seks z przyjaciółka i moim byłym chłopakiem było dziwnie ,moze to dlatego ze moja przyjaciółka ale nie załuje.z moim kochankiem moge wszystko , natomiast z chłopakiem mam seks taki sobie ,uwielbiam w łózku dominowac i byc piepszona tak aby meżczyzna miał nad mna władze ,jestem młoda nie wiem dlaczego tak jest .Gdy zbliza sie do seksu bardziej robie sie dzika i nie wstydze sie niczego .Sama świadomośc ,ze moge go dotykac lizać mu penisa jest dla mnie podnieceniem i stram sie jak najlepiej to robic;)

Gość noboody
b.k ona - chcialbym miec taka Kochanke; moja jest fajna, ale nie taka dominujaca :) pzdr.

Gość ciekawa_i _to_jak
dzieki za wpisy, topik jest nudny..a szkoda.....wiec oficjalnie koncze go zanim sie sam wykonczy. pozdrawiam