Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulaaaaaaaaaaa

orgazm kobiecy

Polecane posty

Gość anulaaaaaaaaaaa

Czesc dziewczyny. Chcialam znowu popytac, jak to jest z tym orgazmem. Bo ja jak dochodze, czy to sama, czy z partnerem, to zawsze orgazm mnie rozczarowuje. Tzn. tuz przed wydaje mi sie, ze zaraz to bedzie jakas eksplozja, a konczy sie tak nijako, jakby w ostatnim momencie czegos zabraklo. To samo jest , jak mam czasem erotyczny sen, tez orgazm rozczarowujacy. Czy ktoras tez tak ma, czy uporala sie jakos z tym problemem ? Czy to wina mojego organizmu ?

Gość anulaaaaaaaaaaa
Powyzsza odpowiedz troche ordynarna, ale ustosunkuje sie do niej. Wlasnie, jezeli w tym ostatnim momencie zrobilabym jakis ruch nie tak, tzn. np za mocny, to orgazm mi w ogole ucieknie. Strasznie to frustrujace, taki orgazm, ktory moze zniknac lub jest rozczarowujacy.Normalne dziewczyny napiszcie, jak to jest u Was.

Gość agaa33
raniutko lubię:)

Gość dr Enrico Fermi
Cierpisz na coś, co w nomenklaturze medycznej nazywane jest zespołem przewrażliwionego c.i.pska (vagina panikares).

Gość anulaaaaaaaaaaa
Wiem, ze temt orgazmu byl juz walkowany, ale ja czytam to forum od niedawna. Wicky Tiki napisz cos, Ty jestes sensowna.

Gość una pikolina
coś jest nie tak. :ODomyślam się, o co chodzi, ale nie jestem pewna. Bardzo chcesz tego orgazmu i żeby był już teraz, natychmiast. Spróbuj odwlekać tę chwilę, żeby czas maksymalnego wyczekiwania wydłużyć, żeby orgazm 'opóźnić". Wydaje mi się , że to o to chodzi, że jak go maksymalnie opóźnisz, to będzie 100razy silniejszy.:)

Gość kamaaaaaaaaa
ja tez tak mam i te zsie zastanwiam od czego to zalezy i raczej nie od opozninia orgazmu,bo raz mam szybko i mocno a czasme dlugo dochodze i jets slaby

Gość anulaaaaaaaaaaa
A ja nigdy nie mialam fajnego orgazmu, zawsze zostaje mi niedosyt, a ponawiac prob juz potem nie chce, bo wiem, ze i tak drugi raz nie dojde. Dlaczego to jest tak niesprawiedliwie z tym orgazmem, jedne go maja bez problemu a inne sie mecza. W dodatku faceci nie lubia takich dziewczyn, mnie juz rzucilo dwoch z tego powodu.