Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość windows Xp

Czy zamierzacie kupic nowy Windows Vista?

Polecane posty

Gość Wiem ze to nie na temat...
-> GGGabi spoko! poczekamy do wieczorka :D

-> GGGabi tylko nie zapomnij o nas! ;) Bede Ci wdzieczna chyba do konca zycia ;)

spoko spoko.. nie zapomne.. adresy juz sobie zapisalam.. ;)

-> GGGabi a co? ten program dziala tylko w pl? :(

nie..:D ja jestem w UK .. i z niego dzwonie do domu ..;)

prędzej sie przerzuce na linuxa niż kupie Viste, pozaty mój komp by tego nie dźwignął ;)

-> GGGabi no ja wsumie jestem w pl, ale chodzi mi o mojego chlopaka... jest w norwegii i tak to by mogl do mnie dzwonic i rozmawiac dluuugo ;)

Gość do gggabi
to moze wieczorkiem wrzuc tutaj ten adresik bo jest wiecej osob zainteresowanych..lepsze to niz wysylanie 1000 pojedynczych meili a i wecej osob bedzie mialo radosc i pozytek

mysle , ze dziala w obie strony .. i nie tylklo na linii pl-uk ..;) zreszta .. zobaczysz wieczorkiem..

-> GGGabi tez mam taka nadzieje ;) To juz sie nie moge doczekac wieczorku :D

w sumie to dobry pomysl.. postaram sie odnalezc ten topik wieczorkiem i wrzucic tutaj tez ten adres.. .. ;) do Wiem ze to nie na temat... i Figaa.. wysle Wam na maila

-> GGGabi dzieki! (bo w sumie wole na maila;) )

GGGabi no jasne ze poczekamy, nie spieszy sie :) ja to w Polsce jestem:) a Ty wyjechalaś do UK czy juz mieszkalaś tam??

-> Figaa 4 lata 11 miesiecy i 1 dzien! gratuluje :)

tez wlasnie na to spojrzalam..:D gratulacje.. ;) teraz to juz o slubie chyba zaczac trzeba myslec.. :D ;)

hehe o slubie! no, chyba Figaa powinnas! ;)

🌻 wiem ze to nie na temat; GGGabi dziekuje slicznie, a tak jakos na zlecialo zlecialo :P A co do slubu to mysli sie myslie , ale tak wstepnie, ja dopiero jestem na pierwszym roku studiów i i mam niecale 21 latek, mlodziutka jestem:D ale ogolnie fajnie by bylo :)

to ja... \"wiem ze to nie na temat...\" zrobilam sie \"na czarno\" ;) -> Figaa szybko ten czas leci, nie? ;) Ale wydaje mi sie ze w Twoim wieku mozna juz myslec o slubie... Wszytsko zalezy od tego czy jest Wam ze soba dobrze... no i oczywiscie czy \"zycie\" na to pozwala... :) Ale zycze powodzenia! :D

astic.. uwazaj ta cala kafeteria jest wciagajaca.. :D jak juz jestes czarna... to znaczy , ze Ci sie psodobalo ..:D to ja stara krowa jestem .. :D

-> GGGabi no cos Ty!!! Na pewno nie \"stara krowa\" :( Zauwazylam ze jest wciagajaca... :D Kiedys juz bylam \"czarna\" ale jakos mi tamten nick w ogole nie pasowal... Wiec go troszke zmienilam! :D

Gość Czesterka
Pracuje w sklepie komputerowym i windows vista jest niewiele droższy od Xp a dokładnie to o 5 zł czyli kosztuje coś ok300zł jakieś grosze ponad. WIndows vista no cóż ja szczerze mówiąc mam ochotę go zakupić dla siebie ale jeszcze sie zastanawiam bo ma trochę większe wymagania niż Xp...Nie wiem poczekamy jeszcze troszkę jak się innym będzie sprawował już sprzedaliśmy ten system i mamy dalsze zamówienia:) jak będzie ok to chyba raczej zmienie.

dzisiaj si e tak czuje.. .. eehh... jesoo.. nie chce mi sie siedziec w tej pracy .. :/

🌻 astic no okropnie szybko leci, nawet nie wiem kiedy:) no pewnie ze mozna , ale ja nie pracuje jak narzie mimo ze jestem na zaocznych, no i troche kasy wydaje na studia, a slub to nie taka prosta sprawa i kosztuje a mysle ze jako go sie juz urzadza to lepij uskladac kasy na tyle zeby zrobic full wesele i nie oszczedzc na kiecce samochodzie czy jedzieniu. nie chce jakigos super wypasnego wesela, ale takiego w ktorym niczego ie bedzie brakowalo:) no a facet tez nie ma jeszcze takiej stalej pracy wiec narazie musimy poczekac:( a kafeteria strzasznie wciaga , ja jestem tu od niedawna, moze od jakies 2 tygodni :D GGabi a ile ty masz latek?

-> GGGabi nie mow tak! I sie tak nie czuj! Na pewno to tylko zludzenie ;) I tak masz calkiem przyjemna prace bo mozesz sobie tu z nami popisac! Ciesze sie :D

-> GGGabi zalozylam sobie tez nowego maila! Wiec jak bys wieczorkiem wysylala to mozesz na tego :D Ale jak wolisz :)

26 lat :O .. a paraca.. no coz.. kota nie ma.. myszy szaleja.. :D {cool}

-> Figaa no masz racje! Chcac robic wesele trzeba liczyc sie z wydatkami! Tez jak juz kiedys bede je wyprawiala to chcialabym, zeby niczego nie zabraklo! Przeciez to tylko raz w zyciu! (no oczywiscie zdazaja sie ludzie, ktorzy biora slub kilka razy ale dla mnie to juz nie to samo!) Moj brat bedzie sie zenil w sierpniu... Tez jest juz ze swoja dziewczyna chyba z 4 lata... On pracuje, ona nie bo studiuje... Ale kase jakos uskladali... mam nadzieje ze im wszystko dobrze sie ulozy :D

🌻 no GGGabi to ty młodziutka jestes , a ty tu o jakis starych krowach, no wiesz :) no a z tym ze tu siedzisz z nami to naprewde fajnie masz, mam nadzieje ze ja tez taka prace bede miala :P