Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość windows Xp

Czy zamierzacie kupic nowy Windows Vista?

Polecane posty

taaa.. :classic_cool: w sumie dzwonisz bez ograniczen... :D nie ma za co.. ;)

A ja wroce do tematu. Komputery/laptopy zakupione pomiedzy listopadem 2006 a marcem 2007 maja Vista upgrade za darmo lub za polowe ceny. Ja kupilam laptop w grudniu i mam Viste za darmo. Jest to tylko upgrade i bedzie dzialac tylko na moim laptopie. Info mozna uzyskac na stronie Microsoftu. Nalezy posiadac dowod zakupu i wyslac go do Holandii. Na stronie Microsoft jest tez maly programik, ktory sprawdzi czy na danym kompie Vista bedzie chodzic i od razu poda jaka wersja jest odpowiednia dla danego kompa. Moj laptop zakwalifikowal sie na najwyzsza wersje, Business, chyba odpowiednik XP Pro, ale i tak pewne peryferia moga nie dzialac Powodzenia!.

Gość lokii
To ja się jeszcze tylko zapytam szczegółowiej odnośnie aktualizacji Visty .Czy to upgrade dotyczy również sytuacji w przypadku nabycia osobno laptopu i systemu w oddzielnych sklepach .....czy raczej jest sie tylko uprawnionym do aktualizacji jesli komputer był zakupiony wraz z systemem w całości w jednym sklepie ....w okresie od listopada do marca . Ostatnio kupiłem właśnie laptop w Media Mark do którego musiałem dokupić system Windows Home ,ale już w innym miejscu gdzie cena jego była korzystniejsza .Tylko tak sie zastanawiam ..czy w moim przypadku również będę mógl skorzystać z aktualizacji .

Gość zeby dzwonic trzeba miec
szybkiei łacze ,w przeciwnym wypadku jakość połączenia będzie słaba.